שאלה די דחופה

דידי14

New member
שאלה די דחופה

מישהי יודעת איזה חומר יתפס לי טוב על בקבוקי פלסטיק (של קולה למשל)? אני צריכה כמות גדולה, אז לא משהו יקר. יש לי בגן גואש, דביקי, גואש נצנץ - אחד מהם מתאים? תודה מראש דידי

הכדי לצבוע על בקבוקי פלסטיק

עם גואש, אקריל או כל חומר אחר, צריך למרוח שכבה אחידה של חומר מקשר כשלב ראשון. רצוי שיהיה לך בגן כזה חומר (אם עדיין אין כמובן)

ורדה 1

New member
ואם אין חומר מקשר... אפשר פשוט לצייר עם טושים פרמננטיים. עוד חומר שנתפס היטב על הבקבוקים הוא לקה לצפורניים. בשני החומרים צריך להשגיח היטב על הילדים.

את יכולה לקחת דבק אלמרס של נגרים ולערבב אותו עם גואש בתנאי שהוא על בסיס אקרילי . . לערבב יחס שווה בקערה חד פעמית ולצבוע איתו לפחות שתי שכבות ואז תוכלי ליצור כל מה שתרצי בצביעה . . . .

דידי14

New member
דביקי לא מתאים?

תודה לענות וגמר חתימה טובה... אגב, אין לי בגן חומר משמר וגם לא דבק נגרים. אני צריכה את זה מיד לאחר כיפור

אז תעבדי עם דבק פלסטי

במקום הנגרים. אני אישית עובדת עם נגרים. אבל הבנתי שגם פלסטי עובד. בכל אופן. דבק נגרים נמכר בכל טמבוריה רגילה (אם במקרה תספיקי לקנות מחר) והוא לא יקר.

ורדה 1

New member
כן, לערבב גואש עם דבק פלסטי למעשה, כך בדיוק עשוי דביקי... אבל אני לא בטוחה שזה לא יתקלף. נראה לי שזה יוצא כמו מדבקות חלון (זאת אומרת שזה לא אמור לרדת מעצמו, אבל עם מאמץ קטן זה יורד שלם).

חומר נוסף שיידבק לך טוב הם מדבקות חלון . . .אמנם הם לא ברשימת החומרים שיש לך . . . מעלה לך דוגמא מהבלוג של עלמה 7 שהכינה מדבקות כאלו לבנה שהולך לגן ילדים ויודע כך איזה בקבוק שייך לו. . . .

מה המטרה הסופית של בקבוקים אלו?

כפי שנכתב, גם טושי פרמננט שאינם מחיקים יכולים להיות טובים.. אפשרויות נוספות - מדבקות צבעוניות או טפט דביק

נזכרתי בעוד חומר לא יקר קלסימו שהוא תחליף נהדר וזול למשחת עיצוב . . . את החומר ניתן לקנות בכל טמבוריה ,אייס ,הום סנטר וכו'. . . ניתן למרוח החומר על הבקבוק לחכות לייבוש ואז לצבוע בכל צבע שרוצים . . . אך ניתן ליצור כאן משחקי טקסטורה נהדרים על ידי תיפוף עם מזלג חד פעמי או עם שקית ניילון מכווצצ'ת . . . פשוט לא ברור לי מה מטרתך ביצירה ומה אמור לצאת ממנה לבסוף. . . . בהצלחה ונשמח שתעלי לנו כאן תמונות של התוצרים . . .

דידי14

New member
בחוברת של חברת "אומגה"

היו רעיונות ליצירת פרח מהחלק העליון של הבקבוק - משהו פשוט ויפה. אני עובדת עם בני שנתיים - שלוש וזו תחילת שנה, כך שאני עדיין לא מגישה להם את כל חומרי העבודה, לכן צריך משהו פשוט. בחוברת כתוב להשתמש בסטיקרים, מה זה אומר? בכל מקרה תודה לכולן
יחס מקסים ותגובות מהירות. אני מגיעה מפורום גננות וטוב לגלות שגם כאןאווירה טובה ונעימה. כגננת, אני בטוחה שאני אוכל להיתרם ואף לתרום עוד. תודה וגמר חתימה טובה דידי

למעלה