שאלה די דחופה

eldorado

New member
שאלה די דחופה

לי ולאמא יש פגישה עם מתקשרת ידועה ביום שני. הסיבה היא, סבתא ש"נפטרה" לפני שבוע. האם זה מותר לאחר זמן קצר כל כך? בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים

אני לא מבין בזה

אבל זה לא ניראה לי קשור למועד המוות. חוץ מזה...אם זאת מתקשרת ידועה, אז סביר להניח שהיא לא חפפנית ולא מעוניינת רק בכסף. ועם היא תגיד שזה בסדר, אז סבבה.

Gabriella 58

New member
ממש ממש..

לא. זה לא רצוי. עד כמה שידוע לי כדאי לחכות שנה. אומרים שזה הזמן שצריך לתת לנשמה לנוח לפני ש"מתעסקים" איתה על ידי סיאנסים ותקשורים וכאלה.. אולי אני טועה אבל זה מה שתמיד שמעתי ותמיד אמרו לי.

eldorado

New member
אם כך אנחנו הולכים קדימה עם זה

אגב, אני מקווה שזה בסדר שאני כותב את זה אבל מדובר במתקשרת מזל מנתניה (יש מישהו שלא מכיר?!)

.m

New member
בשביל מה?

קודם כל אני לא מכירה את "המתקשרת מזל מנתניה". שנית, מאחר ואני באה מתוך התחום, אני יכולה להעיד שלצערי יש המון (המון) שרלטנים. אם אתם הולכים למישהי, אני מקווה שבדקתם היטב את הרקורד שלה. ועכשיו לנושא - למה אתה ואמא שלך מרגישים צורך להטריד את הנשמה של סבתא שלך? אני משתמשת במילה "להטריד" בכוונה, כי זה דיי מטרד. בעיקר בהתחלה. כשהנשמה יוצאת מהגוף, וחוזרת למקום שבין העולמות, היא עוברת כל מיני תהליכים. כשאנחנו מזמינים נשמה של מישהו אהוב (לא משנה אם דרך סיאנס, דרך מתקשרים למיניהם או כשאנחנו עולים לקבר ופונים אליה ישירות), היא עושה כל מאמץ להגיע ולהיות איתנו. האם לאמא שלך ולך יש סיבה באמת חשובה לקרוא לה? האם זה לא יכול להמתין עוד תקופת מה? אשמח להשיב על שאלות נוספות, אם יהיו לך.
mai (מטפלת בשחזור גלגולים)

eldorado

New member
היי

קודם כל מוזר שאת לא מכירה אותה כי מדובר במישהי מאד מוכרת (למרות שהכינוי שהודבק לה "מזל מנתניה" לא נשמע מחמיא) בכל אופן היא מאד מוכרת בקרב פוליטיקאים וסלברטיס. הייתי אצלה פעם אחת ונדהמתי. היו מלא כתבות עליה גם בעיתונים וראיונות עם אנשים שהיו אצלה. אם יש לנו סיבה לקרוא לה? אנחנו בסך הכל מתגעגעים אליה... תודה

.m

New member
געגועים

לעניות דעתי געגועים אינם סיבה מספיק טובה להפריע לה כבר עכשיו, בתחילת התהליך שלה. אמליץ לכם לחכות. מכה זמן כדאי לחכות? זה ענין גמיש, אבל מדובר במס' חודשים, לכל הפחות. היהדות מדברת על שנה (ה"שבעה" וה"שלושים" הם לאנשים החיים, אבל שנה זה לנשמה), אני חושבת שאפשר גם פחות. זה טבעי (ואפילו חשוב) להתגעגע למישהו שיקר לך, אבל אל תשכח שהנשמה הזו אינה "רק" סבתא שלך, היא אסופת כל הלקחים שהפיקה במהלך כל גלגוליה, שבחלקם אתה נמצא, ובחלקם לא. ועוד אוסיף ואומר, שבד"כ הנשמות של הקרובים לנו נמצאות לידינו בעתות מצוקה, כך שאתה יכול להיות בטוח שהעובדה שאין לה גוף פיזי, לאתמנע מסבתא שלך להיות לידך. יתכן ותריח את הריח שלה, ככה פתאום, בלי כל סיבה נראית לעין. יתכן ותחוש את המגע שלה. לפעמים היא תבוא אליך בחלומות... כך או כך, היא תדאג שתדע שהיא קרובה אליך, כשבאמת תצטרך אותה. אז אם זה לא באמת הכרחי, אני חושבת שעדיף להניח לנשמה שלה לעבור את התהליכים שלה, לפחות בשלב זה.
mai

inbar20inbar

New member
בעיקרון זה מפריע לנשמת המת

רצוי שלא כי זה מפריע למת אבל זה אפרי עם זאת השאלה שלך!

I am a freak

New member
בעיקרון, אם אין סיבה חשובה באמת-

כדאי לחכות עד שאתה בעצמך תעבור לשם גם. כי אם הסיבה לא מספיק חשובה, אין טעם- למרות שזה נשמע כחוויה עילאית. הפריק.

.m

New member
סיבה חשובה באמת

היא, למשל, אם יש בעיה, וצריך את עזרתה. אני יכולה להבטיח לך דבר אחד, המקום שסבתא שלך נמצאת בו היום, הוא הרבה יותר טוב מהמקום בו אנו נמצאים. אתה יכול לקחת את הגעגועים האלה, ולהפוך אותם להערכה - לזיכרון חיובי של כל אותם רגעים קטנים שביליתם ביחד, וכך להנציח אותה, דרך הזכרונות, והספורים, והתמונות. ואם תיקח את זה עוד צעד קדימה - אתה יכול להעריך, כבר עכשיו את הרגעים היפים שאתה מבלה עם ההורים שלך, החברים שלך, וכו'
mai

ידידי אסור בתכלית האיסור

הנשמה של האדם נמצאת שנה מעל קברו ולאחר מכן מסתלקת. ובאפן כללי יש לאדם נשמה.נפש. ונפש דנפש. במותו הנשמה יוצאת לאחר מכן הנפש ואז הנפש דנפש שהוא הניצוץ הקטן ביותר של החיים נשאר שנה. ולענינו אסור להעלות נשמות לא משנה הזמן זה מפריע לשלוות הנפש וגורם לה יסורים וחיבוטים קשים.

okkman

New member
אני באמת לא יודע....

שמע אחי אין לי מוסג תנשא מה אכפת לך אבל לפי דעתי מותר כל עוד אתה לא מפריע לה!

למעלה