שאלה די דחופה כמה זמן בערך אחרי הצו הראשון אני אמור לקבל מנילה? תודה מראש!
D dovky New member 13/8/08 #1 שאלה די דחופה כמה זמן בערך אחרי הצו הראשון אני אמור לקבל מנילה? תודה מראש!
L Lil m aka Mickey New member 15/8/08 #7 חודש אחרי מקבלים תאריך גיוס!! לא מנילה! צו ראשון עשיתי בינואר של יא ומנילה קיבלתי בסביבות ספטמבר- אוקטובר של כיתה יב. ואני בין הגדולים בשכבה:\
חודש אחרי מקבלים תאריך גיוס!! לא מנילה! צו ראשון עשיתי בינואר של יא ומנילה קיבלתי בסביבות ספטמבר- אוקטובר של כיתה יב. ואני בין הגדולים בשכבה:\
L linoy7 New member 15/8/08 #9 סליחה, טעיתי../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif ותאריך גיוס קיבלתי שבוע אחרי הצו ראשון
9 999שקד דגן New member 13/8/08 #3 אין זמן מדוייק, זה תלוי בקרבת הצו ראשון למועד שליחת המנילות הכללי. בעיקרון יש שלושה מועדים עיקריים- יולי-אוגוסט [נדמה לי], ינואר, מרץ. מקבלים מנילה באחד משלושת החלונות האלה, כשזה תלוי בגיל שלך. לי היה צו ראשון בדצמבר, נדמה לי, וקיבלתי מנילה רק במרץ.
אין זמן מדוייק, זה תלוי בקרבת הצו ראשון למועד שליחת המנילות הכללי. בעיקרון יש שלושה מועדים עיקריים- יולי-אוגוסט [נדמה לי], ינואר, מרץ. מקבלים מנילה באחד משלושת החלונות האלה, כשזה תלוי בגיל שלך. לי היה צו ראשון בדצמבר, נדמה לי, וקיבלתי מנילה רק במרץ.
D dovky New member 14/8/08 #4 אבל לא יכול להיות מצב שבו אני לא אקבל מנילה נכון? פשוט אני אני קצת מודאג כי הצו שלי היה כבר בסוף פברואר
אבל לא יכול להיות מצב שבו אני לא אקבל מנילה נכון? פשוט אני אני קצת מודאג כי הצו שלי היה כבר בסוף פברואר
9 999שקד דגן New member 14/8/08 #6 אתה בן? יש לך פרופיל קרבי? אם כן, סביר להניח שתקבל שאלון יח"ש ולא מנילה.