שאלה די דחופה

שיוש30

New member
שאלה די דחופה

יש קוד שמגדיל את מספר האנשים בבית ואני צריכה אותו הוא עושה בעיות? זה דחוף יש לי אמא בהריון והיא כנראה תוליד תאומים והם כבר 7 נפשות בבית

שיוש30

New member
אם אין

אז יש למישהו רעיון מה לעשות זה מבעס ואני השקעתי במשפחה הזאת ועד שהצחתי שיהו לי תאומים

אין מצב שיש לך תאומים אם יש 7 סימים בבית....

זה מתוכנת ככה שאם יש 7 נפשות והמקסימום הוא 8 אז לא יכולים לצאת תאומים.... כמו שאם יש שמונה נפשות בבית אף בת לא יכולה להיכנס להריון.... ולכן אין לך מה להיות עצוב(ה?) לגבי שאיבדת את ה"תאומים", כי את לא איבדת אותם הם פשוט מעולם לא היו. =)

שיוש30

New member
אהה אוקי תודה

ויש לי עוד שאלה אני משחקת במשפחה שהיא השכונה הראשונה (של העונות) אז הנער רוצה ללכת לקולג' והתקשרי והוא עדיין לא הולך לשם מישהו יודע את הסיבה?

שיוש30

New member
?? הקפצה

אתם יכולים בבקשה לענות לי

עונה

את צריכה לצאת לשכונה,את לוחצת איפה שיוצרים משפחות (על תכנסי לבנות משפחה תהיה בקטגוריה שמופיעות המשפחות המוכנות) אז יש לך שם סימן של האוניברסיטה. אחרי זה את לוחצת ומופיעה לך רשימה של כל הנערים בשכונה .את לוחצת על הסים שלך ומסיפה אותו.(אם את רוצה להוסיף עוד מישהו אז תלחצי על סים שאת רוצה והם יהיו ביחד) אחרי זה תרשמי שם משפחה,אחרי זה תעשי וי ותחכי כמה שניות. אחרי זה תיכנסי לשכונה של האוניברסיטה,ושם הוא יופיע בקטגוריה בתור נער. מתי שהוא יכנס הוא יהפוך למתבגר. . בהצלחה!

למעלה