שאלה- דימומים

מונה 1

New member
שאלה- דימומים

היי לכולם! אני מקוה שאני במקום הנכון- אני לוקחת גלולות מזה כ-7 שנים ובשנה האחרונה החלו לי דימומים בין וסתיים פעם במס' חודשים. הרופא שלי בדק אותי ואמר כי אין מה לדאוג וכי זה נגרם בעקבות שימוש ממושך בגלולות. הפסקתי לקחת גלולות (מעל חודשים) ועדין מופיעים לי הדימומים - 21 יום מיום קבלת המחזור - אני רוצה להכנס להריון ואיני יודעת מה לעשות! תודה

בולה101

New member
דחוף לעשות בדיקת צוואר רחם!!!

לי לפני כ- 3 שנים החלו דימומים בין וויסתיים. הלכתי לרופא וקיבלתי הפניה לבדיקת פאפ- בדיקת צוואר הרחם. תוך 5 ימים הוזעקתי דחוף למרפאה ואמרו לי שיש לי התפתחות לא תקינה של תאים בצוואר CIN דרגה שלוש שזה טרום סרטני ודחוף הופנתי לבדיקות שבסופם עברתי קוניזציה בצוואר הרחם והוסרו כל הבעיות. לא רוצה להפחיד אבל ממליצה מהר לגשת לעשות משטח פאפ. כל רופא נשים יכול לעשות את הבדיקה

פּוֹנְג

New member
כמו שענתה לך בולה, דחוף ללכת לרופא

יש בעיות שאי אפשר לפתור בלי לראות רופא. אגב, פורום רפואת נשים יתאים יותר לשאלות מהסוג הזה. אני מאחלת לך החלמה מהירה ושלא תצטרכי להגיע לפורום שלנו על מנת להרות

מונה 1

New member
אז זהו שנבדקתי אצל הרופא

והוא אמר שהכל בסדר (טפו טפו טפו) ודווקא שהפסקתי את הגלולות הכתמים חזרו- בשיחה עימו הוא אמר שיתכן וגוף מגיב להפסקת הגלולות ושאין לי מה לדאוג -אבל אני דואגת.... תודה ונראה לי שבכל מקרה אני אלך אליו שוב.

למעלה