שאלה דיי חשובה....

Leeeeeeee

New member
תלוי...

אם זה מייק אפ מוצק שבדרך כלל בא על בסיס לחות אז לא כדאי למרוח קרם לחות לפני. אם זה מייק אפ נוזלי על בסיס מים אז רצוי למרוח קרם לחות לפני ואפילו לערבב ביחד.

אני אישית

לא הכי אוהב לשים קרם לחות לפני.. רק לבעלות עור ממש ממש יבש ונשים מבוגרות.. אני לומד אצל ירין שחף, וירין עד שהוא לא מפוצץ את המאופרות שלו בקרם לחות הוא לא מתחיל עם שכבת המייק אפ, אני גיליתי לבד שקרם לחות לפני שכבת המייק אפ הבסיסית לעיתים גורם לשמנוניות יתרה בעור והופכת את המייק אפ (המפודר) למין בצק מגעיל ודביק.. אז זה באמת תלוי את מי את מאפרת.. אם יש לך עור יבש מאוד אז כדאי ואפילו רצוי לשים קרם לחות(הוא גורם לקילופים בעור להיות פחות בולטים לעין) ועם העור שלך הוא נורמלי עד שמן רצוי לוותר על שלב מריחת הקרם לחות..

Leeeeeeee

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו....

במקרה שמשתמשים במייק אפ נוזלי רצוי למרוח קרם לחות על בסיס מים )oil free) ללא שומן. ואם מורחים טוב )וזהז אומר להספיג אותו טוב ולחכות עשר דקות עד שיספג( אז זה לא צריך להשפיע על המייק אפ. וחוץ מזה, בחורף רצוי מאוד למרוח קרם לחות כי האויר הקר מיבש את העור...

yottami

New member
אני מנסיון שלי גיליתי...שיש השפעה

חזקה לסוג של המייקאפ...כלומר לא כל מייקאפ טוב לשילוב עם קרם לחות...לדוגמא המייקאפ של איל מקיאג' לא ממש משתלב טוב עם קרם לחות...ולכן אני לא הייתי מעדיף לשים לחות לפני....מצד שני יש את המייקאפים של אטליאר שם מעולים לאללה....והקרם לחות מאד משתלב איתן יפה.....יש חשיבות לכמות הקרם יש חשיבות לסוג העור אם העור יבש מאד או עור מבוגר רצוי תמיד לשים קרם.....ויש חשיבות לכמות המייקאפ שאותו אנו רוצים לשים....אם אני צריך כיסוי טוב טוב אני לא חושב שהייתי שם קרם לחות..אבל כדי להשיג כיסוי עדין וטבעי בהחלט כן וזה טוב לחות.....ובהחלט הקטריון הנוסף זה מזג אויר ...כמו ש-LEEE אמרה....בחורף האויר הקר מייבש את העור וקרם לחות הוא הכרחי......בקיץ הלחות החזקה מאד משפיעה על עמידות המייקאפ....לכן אשקול מריחת קרם לחות.......ג

למעלה