שאלה דיי חשובה

שאלה דיי חשובה

עוד שבוע אנחנו מצטלמים לתמונת מחזור והאמתי,שתמיד אני יוצאת דיי חרא בבקטע הזה..(שונאת תמונות!!) טוב זאת לא הבעיה..על החיוךא ני יעבוד כבר. אממ...הבעיה היא שאני רוצה לעשות לי פנים "חלקות" מזתומת חלקות.. אם משיהי ראתה,בעיתון לאישה ממזמן היה פרסומת כזאת של ירין שחף,אז הראו דוגמנית שבהתחהל ניראתה זוועה אם להגיד,ואז הראו את השבלים שמאפרים אותה. יענו..שעוד לא איפרו אותה,היה לה פרוץ דיי מגעיל,כאילו,עם צלקות והיא הייתה לבנה ובלה בלה...עכשיו שמו לה מין מייקאפ שכיסה הכל!! ממש הכל!! עשה לה עור פנים יפייפה!!! כאילו,מה שאני רוצה להגיד (לפעמיםא ני ניסחפת..) זה שיש לי "צלקות" בפנים או כתמים כאלו,יש דרך להסתיר אותם לכבוד התמונת מחזור?! ואיך אתם מציעים לי לאפר את עצמי (במיוחד עיניים) לתמונה..? למה אני לא רוצה לצאת ג'יפה. תודה :) להת'

michal18

New member
צריך קודם כל מייק אפ טוב

ואם אין לך אז כדאי להשקיע ולא רק בשביל תמונת המחזור... טיפים לאיפור יפה תמצאי בדפי הפורום בלי בעיה, יהיו לך שלל רעיונות והצעות... אם את רוצה הסבר ספיציפי אני אשמח לסייע וגם שאר חברותהפורום המקסימות. בסוגיית המייק אפ אני ממליצה לך כפי שכבר המלצתי בעבר, על המייק אפ של לנקום. אם יש לך עור מעורב שחלקו יבש וחלקו יותר מבריק אז אני ממליצה על ADAPTIVE של לנקום, אם העור רגיל או טיפה מבריק אז TIENT IDOLE מומלץ. שניהם נהדרים ליום-יום ולתמונות. אבל, אם חשוב לך כיסוי מקסימלי לתמונה אני ממליצה על המייק אפ נטול השומן של איל מקיאג שנמכר בארט מייק אפ. הוא טיפה כבד לטעמי בשביל ללכת איתו לאורך כל היום אבל הוא מכסה נהדר.

../images/Emo45.gif

אני פשוט נהנת לקרוא את ההודעות שלך, כל פעם מחדש עולה לי חיוך על הפנים
וכמובן שטיפים אפשר לקחת לא רק מדפי הפורום אלא גם בקישורים, במאמרים, בהודעות הנבחרות שבעמוד הקהילות וכו'... ובגלריות אפשר למצוא המון רעיונות לאיפור יפה מכל הסוגים.

A d i d a

New member
הממ גם לי יש בעיה דומה.

אני ג'ינג'ית עם עור בהיר ועיניים ירוקות. אה וכמובן, יש לי נמשים.. איך אני אתאפר לספר מחזור?

אני אמנם לא מאפרת מקצועית..

אבל אם לי היה עור בהיר ועיניים ירוקות,הייתי שמה דגש על העיניים. לא כדאי לך לשים איפור כבר,כי זה יוצא מפחיד רצח.לדעתי.. תאפרי את עצמך ככה שזה יראה טבעי..איפור קליל כזה ועד כאן עצתי לך

למעלה