שאלה דיי דחופה

שאלה דיי דחופה

בנות \בנים, יצא לכם מצב שהיו לכם בבת אחת שני מספרי טלפון של שניים ושניהם רוצים להיות בקשר ולהיפגש? לפני כמה ימים התחלתי לדבר עם מישהו במסנג'ר ואז ליומיים נעלם.וביומיים האלה יצאתי קשר עם מישהו באינטרנט שאני מכירה אותו כבר שנים בכינוי שלו בתפוז ופעם דיברנו.אז חזרנו שוב להיות בקשר והחלפתי איתו טלפונים ואמורים בסופש הזה להיפגש עכשיו פתאום חזר ההוא שנעלם וביקש טלפון ונתתי לו ולקחתי גם את שלו השאלה שלי היא מה עושים עכשיו...אני רוצה לפגוש את זה שאני מכירה כבר שנים אבל איך להגיד יפה את זה לבחור הראשון שלא ייעלב? כי יכול לא לצאת כלום מהפגישה שלי ואז איבדתי את השני גם להגיד לו משהו ?

קודם כל עדיף תמיד להגיד את האמת

בדרך כלל אם אני קובעת עם מישהו, אז אני לא נותנת את המספר שלי לאחר וגם אם כן, אז צריך לציין את העובדה שאת כרגע מנסה עם מישהו אחר.אבל אם כבר זה מה שקרה, אז כדאי לך להגיד עכשיו לחדש הזה שכרגע את מנסה עם מישהו, להיות פרית איתו. תגידי לו גם שאת לא פוסלת אותו כאופציה ואולי עוד כן יצא לכם להפגש. אני חושבת שזה לא פר להסתיר ממנו כי הוא בונה על זה. בכל אופן, שיהיה בהצלחה

מה פתצאום

צאי עם שניהם !!! ככה אם אחד לא ימצא חן בעינייך יש לך את השני .... את לא חייבת להם עדיין כלום ברג שתרצי תתחייבי לאחד מהם

sweetdreams

New member
אני לא מבינה מה לא בסדר..

תחשבי למה את היית מצפה מהבחור בסיטואציה כזו, ותפעלי בהתאם. אני אישית גם בעד להפגש עם שניהם.. אני חושבת שזה מתחיל להיות בעייתי רק כשהעיניינים תופסים כיוון יותר רציני עם אחד מהם.. אבל כל עוד זה לא קורה, אין שומדבר רע בלהכיר אנשים.

להפגש עם שניהם אך לא באותו זמן ../images/Emo8.gif

תראי אם זה מתאים לך בכלל.

מה היית מצפה מבחור שיעשה במצב כזה

היית מסכימה שבחור ייצא עם עוד מישהי חוץ ממך בלי שתדעי (ובינתים יגיד לך, כמובן, שהוא ממש רוצה קשר רציני)? משום מה, נראה לי שלא... אני חושב שאת צריכה להגיד את האמת ולהיות הוגנת (תאמיני לי שהבחור שתאמרי לו "לא" יעריך את הכנות שלך, גם אם הוא ייפגע). אל תצאי עם שניהם ביחד. בטווח הארוך זה יסבך את העניינים: את מדמיינת את עצמך מגלה לאחד מהם שהפך להיות חבר שלך את האמת שאתם כבר חברים? את מדמיינת את עצמך מתלבטת במי לבחור מבין שניהם כי שניהם נראים נפרדים? ומה אם הם יגלו? חשבת על זה שהם ייפגעו? אף אחד לא רוצה לצאת עם בן/בת זוג לא ישרים. זאת דעתי.

תגובה

צרי קשר עם כל אדם לפי רגשותיך אליו. לא תוכלי להיות חברה לשניהם ביחד, אבל תוכלי להיות ידידה לאחד וחברה לאחר. מי שיש לך רגשות רומנטיים אליו - צרי אתו קשר זוגי. מי שרגשותיך אליו יותר ידידותיים - השארי בינתים ידידתו עד שתחליטי.

Norma Desmond

New member
לדעתי... תנסי...

צאי עם כל אחד מהם פעם אחת, מקסימום פעמיים, ותראי עם מי את מרגישה שיש יותר פוטנציאל (אם בכלל). אני לא חושבת שיש בזה משהו לא הוגן, כל עוד מדובר באמת רק ב"דייט" ולא משהו רציני מעבר, ולא היה מפריע לי אם בחור שרק פגשתי היה עושה את זה (למעשה זה קרה פעם, הוא הרגיש שהוא צריך להתוודות בפני על העניין והסברתי לו שאין לי עם זה שום בעיה. מבחינתי הוא בכלל לא היה צריך לספר לי. בקושי הכרנו ובאמת שלא חשבתי שהוא מחויב אלי בצורה כלשהי) בכל מקרה, לדעתי אין לך מה להפסיד, ואפילו יותר מזה- אם זה כן יצליח עם אחד מהם, לא תישארי עם הספקות האלו של "מה היה קורה אם...". ומה אם שניהם ימצאו חן בעינייך? אז תאלצי לבחור

למעלה