שאלה- דיון

mprb

New member
אני כן עוצרת!

אבל זה תלוי... אם אני לבד באוטו אז אני עוצרת רק לאנשים שאני מכירה או לבנות! ואם אני עם עוד מישהו אז אני עוצרת לא משנה מי בתחנה. (כמובן אם מישהו לא נראה לי אז אני לא מעלה...) גם אני כמו הרבה אנשים פה גרה בישוב נידח שיש לו אוטובוס פעם בכמה שעות! ולכן אני עצמי נוסעת המון בטרמפים (או יותר נכון נסעתי בעבר המון) ותמיד שואלים אותי אם אני לא מפחדת?! ואני תמיד עונה שלא! אני מאוד מקפידה לא לעלות לטרמפים שיש רק בנים באוטו! בעיקר לא בלילה. והיו אפילו כמה פעמים שחיכיתי שעה אבל לא עליתי עם בנים. עכשיו בנו גשר חדש איפה שאני בד"כ תופסת טרמפים ואי אפשר לתפוס שם. וזאת בעיה אז אני לא נוסעת יותר בטרמפים אלא עם אחת מהעבודה שלי שגרה לידי. (וחוצמזה שבכלל אני כבר לא גרה עם ההורים אלא עברתי לגור לד אז אני כבר לא צריכה לתפוס טרמפים...)

dana2909

New member
ואני..

כשאני לבד באוטו אני ממש ממש ממש לא מעיזה לעצור, לא לבן ולא לבת. מצטערת מראש. אני יודעת מה זה לחכות בטרמפיאדה שעות עם מדים מסריחים כשמתים למקלחת, אבל יותר חשוב לי להשאר שלמה. רק כשיש איתי באוטו לפחות עוד בחור אחד, אני אהיה מוכנה לקחת טרמפיסט. בדרך כלל, יוצא לי לקחת בטיולים לצפון את החיילים איתי. מאז שהמצב נהיה כמו שהוא, גם ככה פחות נוסעים לצפון, ועוד פחות מזה מעלים זרים לתוך הרכב. מה שבכל זאת מדהים אותי, זה כל הדוסים שעומדים בצד הכביש. אם תלכי ברחוב הם יסיטו את מבטם מהשקץ, אבל בשביל טרמפ הם לא רק מוכנים להסתכל לך בעינים, אלא גם להיות איתך במקום סגור... יחי הצביעות.

למעלה