שאלה דחופה

dandan053

New member
שאלה דחופה

הפסקתי להניק את בתי בת 7 חודשים בבת אחת. מיום רביע האחרון. נהיה לי גודש ואני כל הזמן עם כרוב על השד. אני נכנסת למקלחת חמה ומעסה ומוציאה קצת מהשד. השאלה שלי היא אם אני יכולה שאוב ולשחרר את הבלוטות הכואבות? האם מותר לשאוב עד שלא יהיה גודש? במשאבה כמובן... תענו לי בבקשה

../images/Emo201.gifהפסקת הנקה פתאומית

תמיד רצוי להפסיק הנקה בצורה הדרגתית. במקרה ואין ברירה, המצב בהחלט אינו פשוט. במקרה שלך הייתי מציעה: 1. לשאוב בשעות, בהן היית רגילה להניק, ובכל יום לשאוב קצת פחות בכל "ארוחה". אפשרות אחרת- לאט לאט להגדיל את המרווחים בין השאיבות. 2. מקלחת חמה עלולה להחמיר גודש. השתדלי להתקלח במים פושרים, וכמובן, ניתן להוציא קצת חלב באמבטיה. 3. קומפרסים קרים בין ההנקות עוזרים להקל על גודש. אפשר להשתמש בקרח או חפיסת סנפרוסט עטופים במגבת, או למלא טיטול חדש במים, להקפיא אותו ולהשתמש בו כקומפרס על השד. מדוע הפסקת להניק בבת אחת? אולי יש דרך אחרת, ואין צורך בהפסקה של ההנקה. במקביל- האם ניסית לחשוב, שאולי כדאי להמשיך לשאוב, כדי שבתך תמשיך לקבל את החלב שלך? בהצלחה

אפרת_ח

New member
תתקשרי בבוקר למרכז טרטולוגי

תבררי אם באמת אסור להניק, ולכמה זמן.

Most medicines are ok when breastfeeding

IN any case, you can breastfeed until you get the information about the medicine taht you are taking. One dose will not cause damage.​

למעלה