שאלה דחופה

meital2

New member
שאלה דחופה

היי אני בת 24 מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה אך טרם הצלחתי..... תמיד לפני בוא המכשפה כשבוע או שבוע וחצי לפני מתחילים לכאוב לי השדייים. השאלה שלי היא מדוע זה קורה. שאלה נוספת היא מה קורה אם אין הריון ומה קורה אם יש הריון כיצד זה משפיע על הכאבים בשדיים והאם יכול להיות שיכאבו השדיים כרגיל כרגיל (שבוע לפני המכשפה) למרות שיש הריון...או במילים אחרות האם הכאבים בשדיים שבוע לפני יכולים ללמד אותנו על אי הריון?

מיטל - ברוכה הבאה...

ובמהרה שתהיי ברוכה היוצאת לפורום השכן..... כאבי שדיים לפני מחזור זה דבר טבעי, קורה שכואבת הבטן, לפעמים הגב ולפעמים השדיים. צר לי אבל אין לי מושג מה קורה אם יש הריון, עוד לא הרגשתי מה קורה... ועל אי הריון אומר רק דבר אחד בלבד - המכשפה עצמה!!! אז שיהיה לך
מכל ה-
ד.

נועם@בת

New member
הכאבים נובעים כנראה מעליית רמת

הפרוגסטרון בדם. או משינוי הורמונלי אחר. סביר להניח שעד לפני חצי שנה השתמשת בגלולות. הגלולות מונעות ביוץ, ולכן אין עליה של פרוגסטרון בביוץ ואחריו. זאת תופעה טבעית ומוכרת, ואין בה כדי להעיד על שום דבר, פרט אולי על כך שבייצת- אם כי גם זה לא בטוח. כאבים אלו מופיעם גם לפני הריון. מה שחשוב זה שאת יודעת בוודאות מתי חל הביוץ שלך, ודואגת לעשות אהבה ביומיים שלושה לפני כן- כולל ביום הביוץ. בהצלחה נועם

למעלה