שאלה דחופה

שאלה דחופה

יש לי כאבי ראש שאני מרגישה שעומד להתפוצץ לי הראש ויש לי המון המון מוגלה בגרון איפה שהפעמון נמצא וקשה לי לבלוע, היום הקאתי וזה ככה כבר כמה ימיםת הסתובבתי בעיר בלילה כשהיה ממש קר וכנראה שלא היה לי מספיק חם והתקררתי. אני נמצאת בארה"ב ועוד לא הלכתי לראות רופא מה אני צריכה לעשות? אני לוקחת סירופ לגרון וטיאנול ואני מרגישה שהכאב ראש שלי פחות חמוד ממקודם הכרתי בחור לפני חודשיים לערך ואני חושבת שהוא נדבק במונו אבל לא התנשקתי איתו ברגע שהוא אמר לי שיש לו איזה ויורס או מונו ולא ראיתי אותו כבר חודש אפשר להגיד מה זה יכול להיות ומה אני צריכה לעשות.? בבקשה מישהו מומחה שיענה לי מהר.

שאלה דחופה

לראות רופא דחוף. לא ניתן בצורה כזו לקבוע את חומרת המחלה. סביר שאת לא בסכנה ומדובר במחלה ויראלית לא מסוכנת אבל זה יכול להיות גם משהו אחר ולכן אני ממליץ שתלכי להבדק.

הלכתי לבית חולים

אמרו לי שיש לי STREPPED THROUGHT לא בדיוק הבנתי מה זה נתנ לי זריקה בטוסיק של פנצילין והזריקו לי עם האינפוזיה אנטיביוטיקה אבל לא נתנו לי מרשם לאנטיביוטיקה אלא רק למשהו לעביר את הכאב וזה לא עוזר לי הורידו לי את החום שם אבל בבית הוא עלה מה אתה ממליץ לעשות.

הלכתי לבית חולים

יתכן שהם התכוונו לחיידק סטרפטוקוק ואיני יודע איך הגיעו למסקנה אלא אם עשו בדיקה מהירה. לא אוכל לתרום לך הרבה כיון שאינני בודק אותך. ההחלטה שלך צריכה להיות לפי הרגשתך. אם את אינך מרגישה יותר טוב את צריכה בדיקה רפואית.

למעלה