שאלה דחופה

שאלה דחופה

היי אני הייתי במיונים לחיל מודיעין במסלול האזנות לשפה הערבית הלכתי למיונים הראשונים והלכתי לראיון אישי אחרי זה שלחו לי הודעה שאני אדע שאני ממוין וזה יכול לקחת הרבה זמן המשך המיונים היום קיבלתי הודעה שהסירו לי את המועדות מכיוון שנבחרו מועמדים אחרים אשר נמצא מתאימים יותר.. אני למדתי ערבית 4 שנים.. אני התחלתי באופן פרטני.. הכול בשביל ללכת למודיעין יש לי פרופיל 72. מה אני יכול לעשות?! איך אפשר לשנות דברים!? עזרה! בבקשה?

RedGrass1

New member
תשלח בקשה

לשקול שנית או מהשו אבל לא נראה שיש הרבה סיכוי שזה יעזור.

מכמה שאני יודעת

בכל מה שקשור לצבא אם אתה רוצה משהו תתעקש על זה...תשלחחחחחחחחח מלאאאאאאא אבל מלאא פקסיייייםםםם עד שיהיה נמאס מימך ואז יש סיכוי שתקבל... גם מניסיון אני מדברת, וגם מסיפורים של מלא אנשים שככה הם קיבלו בדיוק מה שהם רצו... אז שיהיה מלאאאאא בהצלחה...:)

m o s h 1 0

New member
תשובה

תתקשר למענה הקולי ותשאל איפה נפלת (זה יכול להיות בריאיון, לאו דווקא במבחן. יכול להיות שלא הראת יותר מדי מוטיבציה? אמרת שאחד מתנאי השירות לא יתאימו לך?) זה המבחן הראשוני והבסיסי, אם לא עברת אותו מבחינת רמת הערבית אז כנראה שאין מה לעשות. אולי בכל זאת להתעקש לגשת שוב, אבל אין לי מושג אם הדבר אפשרי. שוב, ממליצה להתקשר למענה הקולי ולבדוק אם יש מה לעשות. בהצלחה

למעלה