שאלה דחופה !

שאלה דחופה !

מחר בבוקר אני ניגש לתאוריה. יש לי כבר טופס ירוק של ממסי החתום ע"י רופא משפחה ואופטימטריסט שמאשרים שאני כשיר לנהיגה.. ונשאר לי דבר אחד אחרון לעשות לפני שאני ניגש לתאוריה, שזה לשלם אגרה. ידוע לי כי אגרה משלמים בדואר. בנוסף לזה נאמר לי שכדי לשלם אגרה בדואר אני צריך להגיע עם ספח שאפשר לקבל בבתי ספר לנהיגה. ורציתי לדעת אם חובה להגיע עם הספח הזה לדואר כדי לשלם תאוריה ? ואם ניתן להשיג את הספח במקומות אחרים חוץ מבתי ספר לנהיגה, כמו בסניף הדואר עצמו ? תודה מראש !!

תשובה.

כעיקרון הספח אמור להיות בסניף הדואר עצמו אבל לא תמיד זה באמת נמצא שם.

זהו..

אני חייל משוחרר, ולמדתי נהיגה לפני הגיוס, ללא הרבה הצלחה כמו שאתה רואה.. ואני זוכר שאז כשעסקתי בזה, לא קיבלתי כלום ממורה הנהיגה שלי לפני שניגשתי לתאוריה. פשוט באתי לסניף דואר, אמרתי שאני רוצה לשלם אגרת תאוריה, שילמתי 116 שקל וקיבלתי קבלה שאיתה הלכתי למשרד הרישוי. הבעיה היא שחבר שלי שקיבל רשיון נהיגה לא מזמן, לפני כמה חודשים.. אמר לי שאת הספח הזה ניתן להשיג אצל כל בית ספר להיגה, ורציתי לדעת אם ניתן להשיגו ישירות בדואר.. אז אתה אומר שאפשר לקבל את הספח בסניף דואר ? זאת אומרת.. בתכלס, אמור להיות בדואר ספח כזה ?

תודה רבה !!! ../images/Emo13.gif אגב עוד שאלונת...

יש את האתר "למד" אם אתה מכיר.. http://lamed.dapim.co.il אתר מצויין ללימוד תאוריה שכולל גם מבחנים ומיעץ לך אילו דברים ללמוד יותר ע"פ סטטיסטיקה שהוא בונה לך. חרשתי על האתר הזה בשבועיים האחרונים, ובמבחני התאוריה אני לא יורד מ-28 תשובות נכונות. זה נתן לי בטחון עצמי כדי לגשת מחר. בנוסף לכך החלטתי לנסות לעשות את המבחנים שקיבלתי עם ספר התאוריה שלי. על המבחנים רשום "כדוגמת המבחנים שניתנים במשרד הרישוי" ובמבחנים האלה פישלתי קצת
את רובם עברתי, אבל היה גם חלק שנכשלתי בהם, וזה הוריד לי קצת את הבטחון העצמי ועכשיו אני לא בטוח אם אני רוצה לגשת מחר.. השאלה היא האם להתעלם מזה או לגשת בכל זאת ? למדתי מספיק נראה לי, אבל השאלות במבחנים שקיבלתי עם הספר מאוד מבלבלות והתשובות מאוד דומות. לא יודע מה לעשות
מה אתם אומרים לעשות ?

Gooman

New member
לך לתאוריה..

אנשים שאני מכיר לא למדו בכלל ועברו.. (או למדו יום אחד ועברו) אני פשוט עברתי על החומר של התאוריה.. אחרי שבוע שלא נגעתי בחומר - עשיתי חזרה אחת ונגשתי.. עברתי את התאוריה הראשונה. עצוב להגיד.. אבל הצלחה במבחן התאוריה היא עניין של מזל. אם יוצא לך טופס כמו שיצא לי, אתה תעבור גם בלי ללמוד. הכל זה עניין של היגיון+הבנה כללית של חוקי התנועה.. תזכור.. אם נכשלים - פשוט עושים את זה שוב.. זה לא קריטי בכלל... בהצלחה

אם ברובם עברת-

תיגש. כמו שאמר Gooman -הכל עניין של מזל. אם תיפול על טופס קשה גם שנתיים של לימוד לא יעזרו לך..

b l i p

New member
אפשר גם בדואר.. אבל!

כשאני עשיתי את התאוריה, אז בסניף ליד הבית שלי לא היה להם, אבל בסניף של משרד הרישוי היה להם... אז אם אתה רואה שאין בסניף אחד חפש באחר, עדיף אחד שנמצא ממש במשרד הרישוי..

אין לי סניף

שקרוב למשרד הרישוי.. הקטע הוא שיש לי סניף דואר 2 מטר מהבית וזה יחסוך לי הרבה כאב ראש, וגם בגלל שמשרד הרישוי פתוח אצלי כולה שעתיים ביום אז אני לא רוצה להגיע למצב שאני אפספס את הבחינה. טוב נו.. נקווה שיש להם באמת את הספח הזה. תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי !!

למעלה