שאלה דחופה

snoop6

New member
שאלה דחופה

אני מתחילה חוג ציור לילדים היום, רציתי לדעת אם ילדים בכיתות ב-ג יכולים להבין ואפילו לצייר תלת מימד- עיגול מול כדור, ריבוע מול קוביה.. וכמו כן אם אפשר להתקדם איתם לרמת אור וצל, עומק וכו'.. תודה

התשובה היא לא חד משמעית

ילדים בגיל הזה לא מציירים תלת מיימד באופן מובהק אבל כן ניתן בזהירות רבה ללמד את ההבדל בין כדור לעיגול או קוביה לריבוע. מאד תיזהרי עם הנושא כי הבדלים ברמות ויכולות יכולים מאד להשפיע לחיוב ושלילה בחוג שכזה. לרוב גם הם לא מציירים אור וצל ועומק (הם כן יכולים לצייר בפרספקטיבה מסויימת על הדף, אבל פרספקטיבה של אובייקטים בחלל - וגם זה ברמה מאד בסיסית). וסליחה אם זה נשמע בוטה..... אבל להתחיל חוג היום? ולא להכיר דברים בסיסיים כאלה? אני הייתי קצת מסתייגת מזה
ל

ורדה 1

New member
אילאיל, אני חושבת שהיית עדינה מאוד איך אדם שלא למד באופן מקצועי ומובנה את הרמה הנדרשת/מצופה מכל גיל יכול להעביר חוג ציור?

מודה לכם בתור אמא לילד

מוכשר בציור ולומד לבד מהמחשב כדי שמורים לא מנוסים לא יהרסו לו את הכשרון והאהבה .

מה שטוב

New member
../images/Emo124.gifמירה!

איפה ניתן ללמוד באינטרנט? יש לי בן בכיתה ב', מוכשר מאוד מאוד (בהזדמנות אצלם ואעלה ציורים שלו לכאן), ומאוד הייתי שמחה לדעת על אתרים שיוכלו לעזור לו לפתח את הכישרון. תודה!

דניעל

New member
../images/Emo4.gif בדיוק מה שעבר בדעתי...

בגלל זה אני לא נעתרת לבקשות לפתוח חוג יצירה לילדים קטנים. אני לא יודעת מה היכולות שלהם ועם אילו אתגרים הם יכולים להתמודד. ובציור, לפי דעתי, צריך הכשרה או ידע יותר מעמיק, כי מדובר בתורה שלמה שצריך ללמוד, עם המון היבטים.

הילד שלי גדול הרבה יותר

הוא היתחיל לחפש אתרים וללמוד מגיל 12 והיום בגיל 14 הוא חושב ללמוד באופן מיקצועי .

למעלה