שאלה דחופה

ענבץ בץ

New member
שאלה דחופה

בעצם 2 עם אני טסה לתילאנד לפני הצבא אני צריכה להודיע לצבא? (כי כרגע יש לי כמה זימונים למודיעין) והיותר חשובה.. איזה זריקות בדיוק!! אני צריכה לצבא.. כיא א אניכבר עושה זריקות לתילאנד אז אני רוצה כבר לעשות את הזריקות של הבקום... אני מבולבלת בנושא הזה כי לחברה אחת שלי עשו בבקו זריקה אחת ולאחרת עשו 2 בבוקו.. אני אשמח עם תעזרו לי תודה רבה:) (אני צריכה את השמות המדויקי של החיסוני..)

חיסונים

הנה: "כל המתגייסים בכל עונות השנה מקבלים בבקו"ם שתי זריקות. מדובר בחיסון דיפטריה-טטנוס ובחיסון דלקת קרום המוח. המיועדים ליחידות השדה (בנים ובנות כאחד) מקבלים גם חיסון צהבת. מתגייסי מועד חורף מקבלים חיסון נוסף נגד שפעת." בקשר לשאלה השניה - מותר לנסוע כל עוד את חוזרת לפחות 3 ימים לפני הגיוס וזה למשך פחות מ-3 חודשים. אבל יכול להיות שיזמנו אותך למיונים בזמן שתיעדרי, אז לדעתי כדאי לפחות להתקשר למודיעין ולהודיע להם.

ענבץ בץ

New member
תודה :)

צהבת אני יעשה בכל מקרה בגלל תילאנד אז זה אומר שאני צריכה טטנוס וקרו המח (מי המציא את זה?!?) אם א ני טסה הם יידחו לי את הזימונים? אני מתגייסת ב12 ל12 וטסה מה 5 ל11 עד ה25... תודה יו טוב:)

purple rose

New member
אם תיהיה אפשרות הם ידחו או יקדימו

ואם אל אז תצטרכי לותר על הזימון או על הטיסה.

K i R i

New member
אפשר לסרב

לקבל את הזריקה של השפעת? אם מתחילים עם זריקות נגד שפעת צריך אח"כ כל שנה לא?

Amazing18

New member
פאטתי

שילדה שעומדת לפני גיוב עדיין לא יודעת מתי משתמשים באם ועם. אם יש לך זיומונים להגיע אליהם - מן הסתם שאת צריכה להודיע שלא תהיי ולקבוע מועד חדש. על הזריקות ענו לך.

Amazing18

New member
את פשוט חולה על הילדה הזו,

צאי מזה ילדה. אנ'לא בקטע.. חחח מה כאילו באמת כל כך קשה לך פשוט לא ליצור כל מגע וירטואלי איתי?

Amazing18

New member
היי הייי!

זה אפילו לא משתווה לאם ועם.

למעלה