שאלה דחופה

כוכבית2

New member
שאלה דחופה

אני בת 30. כמה שנים שאני לוקחת גלולות ובכל פעם שאני מפסיקה המחזור מפסיק לי ואז אחרי כמה חודשים הרופאה נותנת לי כדורים מסוימים שמחזירים את המחזור ואז שוב אני לוקחת גלולות. לפני 4 חודשים הפסקתי שוב והמחזור הפסיק. איני רוצה לקחת יותר גלולות, אני רוצה מחזור טבעי כי אני רוצה להכנס להריון. אני מאד פוחדת, אם איני מקבלת מחזור טבעי בלי גלולות איך אכנס להריון? כל עזרה תתקבל בברכה, מוטרדת קשות. תודה.

ינסון

New member
קצת תשובות

הי כוכבית, הכדיורים שנותן לך הרופא, לקבלת המחזור הם כנראה כדורי ארגסט. הכדורים הללו הם "מחוללי" המחזור. חשוב מאוד שתסבירי לרופא המטפל, ועדיף רופא המתמחה בנושאי פוריות, את רצונך להיקלט להריון, וכצעד ראשון יהיה עליו לברר מדוע אינך מקבלת מחזור סדיר ומה מקור הבעיה (אם בכלל). החשוב מכול הוא לבדוק את הנושא בצורה יסודית ועם רופא מתאים. סביר להניח שהבידוקת הראשוניות יהיו לקביעת פרופיל הורמונלי ואולי איתור מקור אי הסדירות. אז אני מאחלת לך הרבה הצלחה... ובככלל שתקצר דרכך בדרך להריון המיוחל.... אם יש עוד שאלות, אנחנו פה!!! יונת

dandushx

New member
מציעה לך

לגשת לרופאה שלך ולעדכן אותה ברצונך להכנס להריון , היא מודעת לכך שהמחזור אצלך אינו סדיר , אז סביר להניח שתשלח אותך לכמה בדיקות כדי לראות ממה זה נובע ואם זה עלול להפריע לך להרות .

אופה1

New member
יש פיתרון ../images/Emo91.gif

שלום כוכבית גם אני לקחתי גלולות במשך שנים רבות, ושהפסקתי ורציתי להתחיל לנסות להכנס להריון, אז המחזור היה מאחר או שלא היה מגיע אפילו חודשיים ו... אז הלכתי לרופאה והיא בדקה כמה דברים, לאחר שלא הייתי מרוצה ממנה עברתי לרופא פרטי שאוטוטו עלה על הבעיה ואמר לי שההורמון שאחראי על שחרור הביציות במוח כנראה לא פועל באופן תקין, ולכן אין לי ביוץ ואין לי מחזור טבעי, גם אני מקבלת ארגוסט וזוהי הצורה היחידה שאני מקבלת את הווסת. לכל דבר יש פיתרון וכמה שיותר מהר למצוא אותו זה יותר טוב, אני מתחטרת שלא פניתי לרופא לפני שנה אז בטח היום כבר הייתי בהריון. לכן עצה ממני תפני לרופא ותעשי בדיקות אל תדחי, חבל להיות כל החודש במתח ועצבים, עדיף לדעת אם יש חלילה בעיה ולפתור אותה ויפה שעה אחת קודם.

למעלה