שאלה דחופה!!!

eryui

New member
שאלה דחופה!!!

יש לי חברה בחיל האויר והיא חיבת לעבור תפקיד ומקשים מאוד עליה, הם לא רוצים שהיא תעבור . מה היא יכולה לעשות כדי לעבור לתפקיד אחר? (היא ניסתה לפנות לכל הממונים עליה ) תודה

לעשות את זה בדרך המקובלת..

ולהגיש טופס 55 דרך מש"קית ת"ש...

eryui

New member
איך זה הולך? היא לא צריכה בשביל זה

לפנות לממונים עליה?

אממ...

לאו דווקא... מש"קית ת"ש נוהגת לדבר עם החיילים שלה מפעם לפעם... חברה שלך רק צריכה להגיד לה שהיא מעוניינת להגיש טופד 55... המש"קית ת"ש אחראית להחתים את הממונים עליה.. ואם המש"קית ת"ש לא מגיעה לדבר עם החיילים, אז כן, היא יכולה לבקש מהמפקד הכי זוטר שלה לדבר עם מש"קית ת"ש. בין אם הם מסכימים שהיא תחליף תפקיד או לא, הם חייבים לתת לה לדבר עם מש"קית ת"ש.

fireman

New member
זה לא כזה פשוט כמו שאתה מציג

את זה.... עם כל הצער זה לא כזה ורוד. טופס 55 צריך להיות צמוד להמלצת המפקד הישיר או מפקדו של המפקד הישיר, משקית הת"ש ואפילו קצינת הת"ש יכולה לחתום על הטופס כמה שהיא רוצה אבל ללא המלצת המפקד מדובר בחתיכת נייר חסרת כל ערך.

מציגה התכוונת... ../images/Emo163.gif

לא הצגתי את זה בצורה פשוטה... נאמר שם שהמפקדים לא נותנים לה לעבור תפקיד אחרי שהיא דיברה איתם... אמרתי שלא ככה מבקשים לעבור תפקיד בדרך הצבאית... ברור שאם הם לא נותנים לה ככה, סביר להניח שגם ההחלטה שלהם בטופס תהיה שלילית, אבל עדיין, קיימים מקרים, ואני יודעת את זה ממה שהמפקד שלי היה חותם על בקשות בחת"ם, שלמרות שהמלצות המפקדים הם שליליות (למפקד ישיר לא מתייחסים כשזה מגיע לסמכות.. רק להמלצת מפקד היחידה), התשובה הסופית הייתה חיובית... בכל מקרה, כל מה שאמרתי היה שזו הדרך הצבאית לבקש העברת תפקיד...

למעלה