שאלה דחופה

שון001

New member
שאלה דחופה

האם קרה למישהי במהלך טיפולי הפוריות, היא חיכתה שיגיע המחזור ופתאום הוא לא הגיע? בטיפול האחרון, לקחתי דקא 3.75 אחרי חודש בערך התחלתי לקחת גונל F, הטיפול לא הצליח וקיבלת מחזור. רציתי להמתין חודש עד הטיפול הבא, אבל המחזור לא הגיע ביצעתי מעקב E2 ו Pro, ומסתבר שאני לא מבייצת. אני רוצה להגיד שאף פעם לא קרה לי כזה דבר, תמיד אבל תמיד בייצתי, האם יכול להיות שבעקבות טיפולי הפוריות השתבשה לי מערכת הרביה ועכשיו יש לי בנוסף לאנדו' בעיות ביצוץ? האם למשיהי קרה כזה דבר? אני מאוד בלחץ, ואם מישהיא יכולה לעזור לי אני אודה לה שון

ר ו מ י ה

New member
נורמלי לחלוטין

הסיבה שלא קיבלת וסת היא מהעובדה הפשוטה שהגוף שלך עדיין תחת דיכוי של הדקא' אותה קיבלת בטיפול וכך גם מראה בדיקת הדם שעברת. הסיבה שקיבלת את הוסת לאחר השלילי היא בשל העובדה שבטיפול את עוברת גירוי הורמונלי והשראת ביוץ אשר גורמים לגוף לבייץ, למרות הדיכוי. כאשר הטיפול נכשל רירית הרחם אשר הוכנה לקליטה מתפרקת ולכן גם מגיעה הוסת, אך בחודש שלאחר הטיפול, היות והגוף עדיין תחת דיכוי הגוף אינו מבייץ (טבעי או יזום) את אינך צפוייה לקבל וסת. השפעת הדקא' יכולה להמשך גם שלושה חודשים לאחר הזריקה. ד.א. האם ביצעת בדיקת בטא?

שון001

New member
כן, מכיוון שאף פעם לא קרה

לי כזה דבר, אז הדבר הראשון שביצעתי זה בדיקת בטא - והתשובה כמובן שלילית תודה על התשובה הרגעת אותי קצת, כי הייתי בלחץ, וחשבתי שעכשיו גם הגוף שלי השתבש, ולא ידעתי מה לעשות. אז שוב תודה על התשובה

lee E

New member
כן בטח. כמו שרומיה ציינה

הגוף ממשיך להיות תחת השפעת הדקא. בטיפול האחרון לקח לי חודשיים עד שנתנו לי איזה זריקה שהפסיקה את ההשפעה (חיכינו להחזרת מוקפאים , לביוץ טבעי שלא הגיע)

מוכר ביותר

כל ההורמונים הניתנים במסגרת הטיפולים בכלל ולנו בפרט גורמים לשיבושים כאלו ואחרים. בהתחלה אין ספק שזה מתסכל, אבל מתרגלים לחיות עם זה. בהצלחה

למעלה