שאלה דחופה

שירה10

New member
שאלה דחופה

שלום. אילו כדורים ניתן לקחת לפני צילום רחם כדי להקל את הכאב? תודה שירה

רומי^^

New member
אני לקחתי 20 טיפות אופטלגין נוזלי

שעה לפני. זה באמת לא נורא כל כך כמו שזה נשמע. בהצלחה

למיקי

New member
זה לא עד כדי כך כואב

שירה, את הכאב אפשר לסבול - לי הרופא הכניס נר רגע לפני, וחוץ מפחד תאומי ותחושת אי נוחות - זה לא ממש כאב. אולי עדיף משהו נגד מתח במקום

אולה *

New member
זה לא מדוייק,

כי התחושה - זה דבר אינדיבידואלי. אני מאוד סבלתי בצילום הרחם, שני הכדורים שלקחתי חצי שעה לפני לא ממש עזרו. דבר אחד טוב - הכאב אצלי עבר מהר, ושעה אחרי הצילום הייתי כמו חדשה.

מיכל ק-ש אמרה שיש איזה בלון

שאם משתמשים בו פחות כואב (זה עולה 200 ש"ח) אני ממליצה על נרות וולטרן, גדולים במניעת כאבים

מיכל ק-ש

New member
טוב שהזכרת את זה במקומי, כי אני

מרגישה כבר כמו תקליט שחוק או לחילופין כמו מיסיונרית של הבלון. יש הודעות קודמות שלי על הנושא, עם מס´ הטלפון שבו ניתן להשיג את הבלון שהופך את כל הצילום לפשוט כמו הזרעה.

עדיף נר ולא כדור-

זה מקומי ואמור להשפיע טוב יותר. נקסין למשל, או כל דבר אחר שיתן לך הרופא שלך. רבע שעה-חצי שעה לפני הצילום. בהצלחה!

ינסון

New member
אני מתביישת להגיד

עברתי את הצילום 3 פעמים והוא לא כאב... אז ליתר בטחון קחי 2 אדוויל בכיס....מין רשת בטחון תרופתית... אולי לא תזדקקי להם! בכל אופן, הצלחה ובעיקר אפס ממצאים!

oc101

New member
אני עושה מחר צילום רחם

והבהלתי את האחות של הרופא שלי , שיש לי סבל כאב נמוך ושאני מפחדת אז היא נתנה לי לקחת וליוום !!! בהצלחה הצעירה בבשלניות

הלת

New member
צילום רחם

שלום לכל מי שצריכה לעבור את צילום הרחם - היום אני עברתי את זה, לאחר שבוע ללא שינה ומיליון פרפרים בבטן. אז ככה, מסתבר שלא רק שה"שד" הוא לא נורא, הצילום בכלל לא כאב. לפני הצילום הייתי בטוחה שאני הולכת לעבור את הסיוט של חיי, אך לשמחתי היה ממש ממש בסדר. יש לי מספר המלצות אליכן. 1. כדאי לבוא עם בן הזוג, נורא כייף שיש משהו תומך (גם כולן ,כמעט, באות עם הבעלים..). 2. כדאי לקחת משכך כאבים לפני הבדיקה (אני לקחתי אופטלגין). 3. אני ממליצה בחום על צילום במרפאת "זמנהוף" בתל -אביב. הרופאים שם מאוד נחמדים ומרגיעים. וד"ר טוגנרייך עושה זאת ביד קלה, כך שממש לא הרגשתי את הבדיקה. בקיצור למרות הפחדים והחששות ממש לא נורא, כמו כן היתה מאוד תמיכה מהבנות שעוברות את אותו הדבר עם אותם הפחדים, רק הן באמת מבינות מה את עוברת.כמעט שכחתי להגיד שהבדיקה עורכת בדיוק 5 דקות!!! והדבר הכייף באמת זה לראות שהתוצאות תקינות (וגם אם חס ושלום לא, אפשר לדעת בדיוק את המשך הטיפול). אז בהצלחה לכולכן ושכולנו נדרג לצפיפות האוכלוסין בארץ...

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה הלת

ונקוה שתצטרפי לרשימת בנות המזל שיצרו את אגדת צילום הרחפ
נועם

ליברה*

New member
שירה שלום

אני עברתי את הצילום קשה מאד (אח"כ הרופא אמר לי שסטטיסטית - רק 5% של הנשים עוברות את זה קשה כמוני). לקחתי שני אופטלגין לפני הבדיקה וזה לא עזר. בדיעבד אני חושבת שואליום שמרגיע את כל השרירים בגוף הרבה יותר מתאים מסתם משכך כאבים. אגב, גם אם זה כואב, הכאב קצר מאד. מקווה שאת שייכת ל-95%. בהצלחה

למעלה