שאלה דחופה!

בת כמה את?

היום ילדים בכיתה ו' יודעים את התשובה. ולא אין אפשרות! הזרע לא יכול להגיע לרחם ולהפרות את הביצית דרך מערכת העיכול.

תקשיבי.

זה קרה לי אתמול ואני בלחץ מטורף.הקטע שאחד כאן בשם אופנוען רגוע אמר שצריך להזהר כי זה מסוכן.

ובהמשך כתב שזאת שאלה דבילית

לא אמרת בת כמה את. מעניין מאוד שאת לא יודעת את התשובה. אני מניחה שאת מאוד צעירה. בפעם הבאה אל תעשי דברים אם את לא בשלה לזה ולא יודעת מה את עושה. ובעיקר תשתמשי באמצעי הגנה!

בת 18.

אבל היתי דתיה ולכן אני לא יודעת.ולמה להשתמש באמצעי מניעה אם אין מצב להיות בהריון מזה?

מזה לא, אבל מקיום סקס לא מוגן כן

אפשר להכנס להריון. ומעבר להריון יש גם מחלות שכדאי מאוד להמנע מהן. אם את לא יודעת מה את עושה, כדאי מאוד ללמוד משהו לפני שאת עושה משהו שאחר כך תצטערי עליו.

תקשיבי עופרה....

לפני שעושים סקס כדאי ללמוד קצת. השאלה הזאת היתה ממש ממש דבילית אבל כדי לא חס וחלילה לעשות משהו לא בריא בכלל כדאי מאוד ללמוד טיפה. שלא חס וחלילה תחטפי איזו מחלה או תיכנסי להריון לא רצוי. צחקתי אבל התעצבנתי.

עופרה, "הייתי דתיה" זה לא תירוץ ../images/Emo13.gif

סקרנות זה מאד חשוב, אני מניח שאם לא היית סקרנית ושואלת שאלות לא היית מתחלנת. מה שנכנס דרך הפה מגיע לקיבה ומתעכל. לרוב החומצות מספיק חזקות לאכל את רב החומרים האורגניים וזרע מאד מאד רגיש לחומציות אפילו קלה, אז אין דאגה. מה שכן עלול להדאיג הם חיידקים ונגיפים שכן עומדים בחומצות הקיבה ומחלות שעקב כך ניתן ללקות בהן. אם את בטוחה ב100% (בעקבות בדיקות רפואיות) שלבחור אין בעיות כמו איידס, צהבת ועוד צרות, אז אין שום דבר מזיק בבליעת זרע. הריון אפשרי אך ורק במקרה שבייצית וזרע נפגשים, וזה קורה ב99% ברחם, מקסימום בחצוצרות (וזה סיבוך לא נעים), וזה קורה - ולא בכל פעם - רק כאשר זרע מגיע אל תוך הרחם שלך דרך הנרתיק. זהו, אין עוד פתחי גוף או מעברים סודיים בפנים שיאפשרו לו את זה. גם זם אגב יש סכנת הידבקות ברשימת מחלות ארוכה אז הלבישי עליו קונדום. שלא תעיזי לסמוך על ימים בטוחים!

offנועה

New member
לא

הוא אומר שבמגע מיני ואגינאלי, זאת אומרת בחדירה, לנרתיק, יש אפשרות להכנס להריון ב99 אחוז כשאחוז נותר הוא לסיבוכים. אין אפשרות להכנס להריון בבליעת זרע, אין אין אין. קבלי ומיד את ההצעה של האופנוען הרגוע (
לא מכירה כאלו) ולכי ללמוד על מין. גשי היום לחנות ספרים ורכשי ספר הדרכה בנוגע למין. עוד שאלה מהסוג הזה ואני מכריזה
קומי מהמחשב עכשיו, ולכי לקנות ספר טוב ומקיף. מיד!

אחוז אחד לתקלות כשההריון מחוץ לרחם

למשל החצוצרות, אבל זה נדיר, ובכל מקרה זה חלק מחלל הרחם. לשם יכול להגיע הזרע רק דרך הנרתיק. זה אומר בחדירה כמו שאמרה נועה, או אם זרע מגיע לאזור פתח הנרתיק כמו למשל פתח הפות - זרעונים הם מאוד החלטיים ותחרותיים, הם שוחים בכיוון החום ומחפשים בעקשנות את הבייצית. לכן גם מה שנקרא "משגל נסוג" או "לגמור בחוץ" זה בלתי בטיחותי בעליל.

למעלה