שאלה דחופה

• פותח הנושא REYSI
  • פורסם בתאריך

REYSI

New member
שאלה

יש לי פזו 306 מנוע 1600 ידני הזרקה יש לי כמה שאלות... כשאני מדליק תרכב בבוקר אני נותן לו 2 דקות להיתחמם ולאחר מיכן מתחיל לינסוע והרכב לא נוסכ כמו שצריך רק לאחר נסיע של 15-20 דקות.... האים זה נחשב כבעיה ברכב?כי הוא לא תמיד היה ככה.. וקשה אני מגיע ל 100 קמש הרכב עומד על 30 אלם טור זה לא הרבה מידי? כשאני מדליק תרכב בבוקר אז הוא מגמגם כאילו הוא בה להיתחבות עד שאני נותן לו גז ומתי שהרכב מתיצב אז הטורים עולים ויורדים בקמה מילימטרים לא יציבים בימדויק..? ושאלה אחרונה היא האים ניתן לישר ג'נט מגנזיום 13" שהיתעקם קצת ביגלל עליה על המידרכה?? תודה לכל העוזרים והמנסים לעזור ושבוע טוב לכולם... :}

חן 1111

Active member
לגבי ההתנעה בבוקר, זה לא תקין

לך למוסך. אם לא עשית טיפול בזמן, תעשה. 3000 סיבובים לדקה ל-100 קמ"ש זה תקין. נדמה לי שלא טוב ליישר ג'נט מגנזיום. הוא עלול להיסדק, אם הוא עוד לא נסדק מהפגיעה הראשונה.

pivotal

New member
שאלה דחופה

רנו מגאן סדאן 97. לפני מס' ימים הטורים התחילו להיות לא יציבים בהנעה (עולים ויורדים). לעיתים בעת נסיעה כטורים עולים בפתאומיות (כאילו שמתי קיק) ובנוסף נדלקת הנורה שאומרת שיש בעיה אלקטרונית ברכב (בהזרקת דלק או במערכת ההילוכים האוטומטית) האם לדעתכם הלכה תיבת ההילוכים (שמעתי שזו המחלה של הרכב הזה תודה מראש

tzvika pick

New member
סל"ד סרק משחק לא נשמע על פניו

כמו בעיה בתיבת ההילוכים. אבל כל הניחושים שניתן כאן בפורום כקליפת השום - גש למכון דיאגנוסטיקה (לא מוסך!) טוב וקבל תשובה אמיתית לבעיה שלך.

pivotal

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זה מכון דיאגנוסטיקה ואם אתה יכול להמליץ על מכון כזה באיזור המרכז אני אשמח

למעלה