שאלה דחופה!!

nateli92

New member
שאלה דחופה!!

היי, אני נטלי בת 14 מפ"ת אני ממש רוצה לצאת לקורס משצים אבל הבעיה היא שיש לי הופעה בחוג ב-27 שאני פשוט לא יכולה להפסיד ואני לא רוצה לא לצאת לקורס רק בגלל זה. נראה לכם שיש סיכוי להגיע יותר מאוחר? (אחרי כמה ימים או רק לשבוע השני)בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר.. תודה מראש..

Lablabla

New member
תראי..

עדיף שלא... אבל זה לא לא אפשרי.. אני יודע שאצלנו מישהו הגיע אחרי בגלל הופעה (לא משנה של מי ולא משנה מי זה עומר..חח) אבל יכול להיות שזה תלוי במחוז.. מאיפה את? כרמל

nateli92

New member
אני מפתח-תקווה..

מחוז מרכז. אני אנסה לדבר מחר עם המורה לשל"ח תודה בכל מקרה.. נקווה לטוב

nateli92

New member
הבעייה היא..

שזה בצפון או גליל או משהו וזה ממש רחוק מהבית ואני לא יודעת איך אני אוכל ללכת ולחזור זה בעייתי..

אוטובוס

אם את יוצאת לקורס תצטידי בכסף ולוח זמנים של הנסיעות תסדרי לך את האוטובוסים תיהיה מסודרת זה שיא החשוב... אני לדוגמא שנה שעברה הדרכתי בסיור וניווט והיתי צריכה לעזוב להכנה של השרדות הצטידתי בכסף ולחות זמנים של האוטובוסים/הרכבות שהיתי צריכה שערתי תזמנים והכל יצא עשר...

y a r d e n 8

New member
לא נותנים באוטובוס..

אצלנו כל אחד שרצה לצאת עשו לו מזה סיפור..

מייאלה לצאת בערב

אבל הגזמת את מפסידה המון כל דקה בקורס זה קריטי אני מאמינה שזה בלתי אפשרי... תמיד את יכולה לצאת שנה הבאה.. תספרי לנו מה נסגר

shivering

New member
נטלילושי!!כפרע!

אני רואה שגם את פה...אני בדיוק קפצתי לסיבוב לראות איך כאן...ואת מי אני רואה? אותך! הא! חח בקיצור, לפי מה שהבנתי את לא יוצאת וממש חבל:( אני מקווה שתצאי. אוהבת (ד"א זו מור אם לא הבנתי)

nateli92

New member
../images/Emo13.gif

בדיוק ראיתי הודעה אחרת שלך ידעתי שזה את.. כן, אני לא יוצאת בסוף.. באסה אבל אין מה לעשות תהני המון המון!

למעלה