שאלה דחופה

שאלה דחופה

בני באוגוסט הקרוב יהיה בן 12. הוא סבל סובל מהפרעות קשב ריכוז זעם קיפוח חרדות תמיד עושים לי לוקחים לי דווקא ודווקא ולא אוהבים אותי וכו'. בקיצור כל מה שההורים אתם מתארים על ילדכם היה אצל בני. היו העדרויות רבות בבית הספר התקפות זעם וכו' וכו'. השנה הוא עולה לכיתה ו והחלטנו לשלוח אותו לחינוך מיוחד כיתה קטנה זה מה שהילד צריך. עכשיו בני באוגוסט הקרוב יהיה בן 12.הילד מטופל בטיפול תרופתי כבר שנים עקב התקפות זעם, הרגשת קיפוח היפר וכו' וכו' כל מה שאתם ההורים מספרים ומתייעצים לשאלה: בני לא יודע שהוא עובר הוא יידע בסוף השנה. אני רוצה לחגוג לו יום הולדת לעשות לו מסיבת הפתעה לא בבית כי הבית קטן. החשש שלי שהילדים מהכיתה לא יבואו היות ובמשך כל השנה היו התקפות זעם ריבים העדרויות ממושכות והוא לא היה כל כך מקובל חברתית בעצם בכלל לא מקובל חברתית. המסיבה נועדה בעצם גם לפרידה מהילדים שלא הם ולא הוא יודעים שהוא עוזב וגם לחגוג לו יום הולדת. הילד לא אוהב ימי הולדת ותמיד הוא ויתר על כך למרות שאני חושבת שהחשש שלו היה שילדים לא יבואו. לכן... מה אני עושה? איך אני יכולה לקחת סיכון ולסגור מועדון ולגרום לו להפתעה בזמן שרוב הילדים אולי לא יגיעו.?.???????? אני מחכה לתשובה דחופה ביותר כי החודש אני צריכה לתכנן זאת. תודה מראש

אולי רעיון כזה

לעשות אירוע באיזה יער או פארק להזמין משפחה קרובה שהוא אוהב חברים קרובים לעשות על האש הוא יקבל מתנות אני מאמינה שאלה כן יגיעו כמעט ב-100% ולקחת אותו את ואבא ליום אחד של כיף לאטרקציה שהוא אוהב בשנה הבאה במקום החדש הוא יפתח דף חדש ויהיה יותר קל עם החברים החדשים בהצלחה באדי

zivadina

New member
איזה מין יום הולדת מתאים?

אצלנו, כאשר הילד היה בתקופה הבלתי חברותית שלו, אבא שלו לקח אותו לשבוע כיף רק לשניהם. זאת הייתה חוויה נהדרת בשבילו. אני לא הייתי מסכנת כל כך הרבה כמו שהצעת כדי לגרום לילד נחת. אני בטוחה שהנחת שלו לא תהיה מזה שהמון ילדים שהוא רב איתם כל השנה יבואו לחגוג איתו. מבצע כזה לא יכול לתקן בעייה של שנים. נראה לי שאת חושבת על מה שכיף בעינייך ולאו דווקא כיף בעיניו. רק לידיעתך, הילד שלי, שכולם לעגו לו בבית הספר, נהיה "נסיך" כבר בסוף בית הספר היסודי. המסקנה היא שכל ילד צריך את הזמן שלו כדי להשתלב, ואנחנו צריכים לתמוך בו מבלי ללחוץ עליו. מאחלת יום הולדת שמח לכולכם!

koknok2

New member
באדי תות וZIVADINA תודה שעניתן

כייף עם אבא שלו לא חסרים לו בכלל.הרי אנחנו גרושים ואבא שלו לוקח אותו לאן שהוא רוצה וכמובן קונה לו מה שהוא רוצה. הענין הוא שהוא טוען שאף פעם הוא לא מקבל מתנות מאחרים כמו אחותו ואף פעם לא חוגגים לו יום הולדת הדגש הוא יותר בגלל ששנה הבאה הוא עובר בית הספר אז זה גם יהיה שילוב. אני ממש לא בכייף לחגוג לו מהפחד. אם המשפחה נחגוג כמובן בתאריך המיועד והם יבואו כמובן. אך לפעמים הוא היה הולך לימי הולדת ולא מזמן חגגתי יום הולדת לאחותו במועדון והוא היה מהופנט אך לא הגיב רק התעצבן שאת כל המתנות שהיא קיבלה היו של בנות (למה הוא ציפה בעצם). למי תגובתכן הבנתי שאתן מציעות לי לרדת מזה. ואני די נוטה לכיוון אך משהו בלב אומר שזה בעצם היום הולדת האחרון שהוא חוגג איתם ואולי כשהם יבואו ליום הולדת הוא יבין שכן אוהבים אותו הוא מאד צריך את הפידבק הזה. אוף אני כבר לא יודעת תעזרו לי פליז

zivadina

New member
תצטרכי לפתות אותם לבוא

מכיון שכנראה באופן טבעי הם לא ירגישו מחויבות לבוא. אז אולי יום כיף בפארק שעשועים בבריכה, או הליכה משותפת לסרט? להתרכז בכיף שיהיה לילדים וכך הגורם המפתה יגרום להם לבלות יחד עם הבן שלך.

למעלה