שאלה דחופה...

רב1

New member
שאלה דחופה...

1. אם אשה מתלוננת על גבר מכה, וגם הגבר מתלונן- מדוע מאמינים רק לאשה ועוצרים את הגבר ולא את האשה? 2. אם הוא כרגע עצור - ואמרו לו שכנראה יורחק מהבית, איך אפשר להוציאו?

פברואר68

New member
ידוע לי שבדרך כלל

הם שניהם מוזמנים לחקירה במשטרה אינני בטוחה שאת מוסרת את כל הפרטים ...אולי זה לא המקום ? וזה נושא מאוד רגיש

יש לי בשורה טובה

ורעה מה את רוצה לשמוע קודם ? אז כך הבשורה הרעה היא שבמשטרה לא מאמינים לא לבעל ולא לאישתו הבשורה הטובה היא... אה... אין בשורה טובה בין אם יש אלימות ובין אם זו סתם אישה שקרנית (כן כן! יש כאלו!) זו מלחמה שיש בה רק מופסדים ומובסים אין יותר טוב משלום!

Kטלנית

New member
ריקי../images/Emo85.gif../images/Emo4.gif

זה נושא באמת קשה אם האישה/גבר מתלוננ/ת זה בהתחלה זימון לתחנה ואח"כ חקירות בדרך כלל לא ישר עוצרים רק אם יש בסיס לחשדות סימנים הוחכות עדים וכ"ו "מאמינים" למי שנשמע יותר אמין ועוצרים את מי שהם רואים לנכון גם נשים נעצרות וגם נשים נחקרות ואפילו מורחקות. כל מקרה לגופו
ואם כבר הוא עצור הוא יורחק מהבית ע"י צו בית משפט שיקבע כמה זמן הוא מורחק ולאיזה רדיוס אסור לו להתקרב

noam weissman

New member
ממש לא נכון ../images/Emo4.gif

בתחילת המאבק שלנו לאחר מריבה קולנית במיוחד שאולי אף הייתה שותפות לקנוניה בין גרושתי (אז אישתי) תלמיד שלה שנשארו בקשר גם לאחר שבגר ואני. המריבה הייתה אלימה מילולית משני הצדדים ובשלב מסויים כשהתקרבתי אליה עד כמטר שאלה "מה אתה רוצה להרביץ לי?". שילבתי ידיים ואמרתי "זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות". היה ברור לי שהרמת יד תגרור את הוצאתי מייד מהבית. יצאתי מהדירה ושמעתי את השכנה קוראת לה וכו... התקשרתי והתיעצתי עם עורכת דיניץ היא מייד אמרה לי תתקשר מיד למשטרה. כששאלתי למה, אמרה אם אתה לא תתקשר היא תתקשר ותפיל עליך תיק. אני לא הייתי משוכנע שזה הכרחי אבל לא עברו יותר מכמה דקות והגיע ניידת. לאחר שהשוטרים ניסו להרגיע את הרוחות התעקשתי שירשמו לה דו"ח. נאמר לי שהם לא יכתבו וזה יכתב רק בתחנה. התעקשתי שנגיע לתחנה ואגיש תלונה... לא אפרט כי זה סיפור ארוך אבל רק אומר שלמרות שמי שיזם את המהלך להגשת התלונה היה אני, העדיפו את גירסתה. זה שלא הרחיקו אותי מהבית רק אומר שלא האמינו לה במאה אחוז אבל עדיין יעצו לא לחזור הביתה באותו לילה כדי שהרוחות ירגעו. למה לא ביקשו ממנה לא לחזור הביתה ??? בגדול צריך המון שיקול דעת ונסיון כדי להחליט מי אלים ומי לא. לא תמיד השוטרים לא בדיוק חושבים על צדק ובדרך יש לא מעט שנפגעים תמימים. שבוע מקסים לכולם

למעלה