שאלה... דחופה!

נשי נש

New member
שאלה... דחופה!

אם כתוב ברשיון הזמני שדרוש מלווה עד ה 1 ביוני... אפשר לנהוג ללא מלווה בתאריך זה. או שהמלווה נכלל גם ב 1 ביוני ולמעשה הרשיון משתחחר ב2 לחודש תודה רבה

samata

New member
כולל ה-1 ביוני

ומה כל כך דחוף? זה בכל מקרה יהיה בעוד 4 ימים...

ChilD SouL

New member
יש קישור לחוקים החדשים ו...

עדיין באים ושואלים פה לגבי מלווה. SAME STORY

NiKi†a

New member
קישור, או-ווה.

אז בסדר, אתה צודק. יש קישור גדול מהבהב עם נצנצים בצד הפורום והדבר הראשון שעושים לפני הכל זה להכנס אליו..אז אני לא מבינה איך עדין ממשיכים לשאול את זה....

Marble Arch

New member
היא באמת צודקת.

כשאני מגיעה לפורום בנושא מסוים כדי לשאול שאלה, אני קודם עוברת על הטאגליינס, הודעות מנהלתיות אם יש (איפה שהקישור לחוקים החדשים! שזה ממש בעמוד של הפורום) ועמוד שניים אחרונים בפורום. אני מבטיחה לך שמי שיעשה אפילו אחד משלושת הפעולות שהזכרתי- ימצא את התשובה שלו. אבל אנשים עצלנים. איפה את תכננת לכתוב את זה?? אני לא יכולה לחשוב על מקום יותר טוב מאיפה שהקישור הזה נמצא. ואגב, לפני כמה חודשים היתה שמועה שמעלים את מס' השאלות בתיאוריה ל60- כל שעה וחצי מישהו נכנס לשאול את השאלה, למרות שהיתה הודעה נעוצה שמודיעה שמס' השאלות נשאר אותו הדבר!! ככה שאני לא יודעת מה יכול לעזור, אולי יותר הקפדה על שיעורי הבנת הנקרא בבתי ספר יסודיים יוכלו לעזור לדור העתיד.

NiKi†a

New member
פשש, את פשוט חברת פורום למופת.

רוב האנשים לא באמת עוברים על הקישורים והטאגליינס לפני שיש להם שאלה, ואת יכולה לראות את זה לפי כמות ההודעות שדומות 2 טיפות מים אחת לשניה. בכל מקרה, אם לא שמת לב, יש מס' פורומים שיש להם מן שורה כזאת בכל מיני צבעים מעל הפורום [אני לא יודעת איך קוראים לזה כי לא ביקשתי שיתנו לי כאלה לפורומי ניהול שלי], בכל מקרה, בערך כל מי שנכנס לפורום לפני רואה את זה, זה די בולט, ואני בטוחה שיפחית מכמות השאלות...אני לא אומרת שלגמרי, אבל שיהיו לפחות מ6 הודעות אותו דבר בכל עמוד.

Marble Arch

New member
קוראים לזה הודעות מנהלתיות..

ומאז השיפצור של תפוז (קרי, הוספת פרסומות)- בחלק מהפורומים ההודעות האלה עברו לצד. גם כשהן היו למעלה (כמו במקרה שתיארתי עם העלאת מספר השאלות בתיאוריה) זה לא עזר. באופן אישי לא רק שאני עושה את מה שכתבתי- אלא שברוב המקרים אני גם אריץ חיפוש מתקדם לנושא. בדר"כ אני רק מרוויחה מזה, כי הסיכויים למצוא יותר מידע בחיפוש גבוהים בהרבה מאשר בכתיבת שאלה, ככה שזה רק עובד לטובתי.

NiKi†a

New member
גם אני עושה את זה

אבל זה לא קשור בכלל. אני אומרת שההודעות המנהלתיות הן למעלה, זוהרות יותר, וקיים יותר סיכוי שתקראי אותן מאשר את הקישור בצד. מה שגם אנשים מתעצלים להכנס לקישורים ופשוט יעדיפו לקרוא משהו שנמצא אצלהם באותו "היעד", ככה זה.

Marble Arch

New member
כמו שכתבתי:

גם כשהן היו למעלה (כמו במקרה שתיארתי עם העלאת מספר השאלות בתיאוריה) זה לא עזר.

NiKi†a

New member
תראי,

אני בטוחה שזה הפחית ממספר השאלות, אין לי ספק אפילו. עובדה שכבר המון זמן לא ראיתי שאלה של "אמרו לי שמספר השאלות בתיאוריה עולה ל60, זה נכון?????????????" ולמה לא? כי זה כתוב בגדול בצד. אני בטוחה שאם לא היה כתוב, היית 'זוכה' לראות לפחות 5 שאלות כאלה בכל אחד מדפי הפורום.

NiKi†a

New member
נממ נגיד,

בכל אופן, אין לי כח להמשיך להגיב ואני לא חושבת שלדבר איתכן יעזור כאן למשהו. הייתי צריכה לפנות ישר למנהלים. יום טוב.

ChilD SouL

New member
אני בחורה, ראשית...

שנית, בתור אחת שגולשת בדיי הרבה בפורומים ודיי הרבה זמן אני יכולה לענות לך בוודאות שגם אם יש קישור\הודעה ורודה עם נצנצים וכו' - זה לא עוזר
אפ'חד לא מסתכל סביבו לבדוק האם דיברו על הנושא המדובר או לא. האם הנושא מדובר בטאגליינס או לא. כל מה שמעניין אותו זה שהוא יקבל תשובה, נקודה. לכן הם ישר שואלים ולא טורחים לבדוק. ו...אני לא אכנס איתך לדיונים על כך. אני שונאת וויכוחי סרק, הם רק מעצבנים אותי שהצד השני כזה דפקט. שבוע טוב

NiKi†a

New member
דפקט?

ברצינות, אל תתחילי איתי. בתור מנהלת ואחת שנמצאת בתפוז קרוב ל5 שנים, אני יכולה להגיד לך שזה עוזר. אבל טוב, לא צריך, תמשיכי לענות על אותה שאלה אלף פעם ביום, אם זה מה שעושה לך טוב. אולי הייתי צריכה לקרוא את החתימה שלך לפני שהתחלתי להגיב לך. שבוע טוב מאמי

למעלה