שאלה דחופה

Mירי

New member
שאלה דחופה

אני צריכה עזרה דחוף. הסיפור ככה, יש לי חבר כבר תקופה די ארוכה. אנחנו מאוהבים כבר המון זמן. שנה ומשהו. אני בת 20 והוא בן 19. המון הזדמנויות היו לנו כבר להכנס למיטה וזה אף פעם לא קרה. הרגשתי שהוא מסתיר ממני את הסיבה אבל לא ידעתי למה. מתוסכלת מזה בקשתי הסבר. והתיישבנו לשוחח. בשיחה הגלויה הזו אתמול, הוא הודה שהוא מתחמק מפני שאיברו מוזר... בקשתי לראות במה מדובר וראיתי. שמקצוענית תענה לי. איברו של חברי מזדקף בשיא זקפה, כששורש האיבר רק 90 מעלות והקצה (הכיפה) נטוי כלפי מטה בסביבות 75 מעלות. זה השיא. ניסיתי לשפשף ולגרות אותו, אבל זה מקסימום הזקפה שלו. שמקצוענית, ויודעת במה מדובר, תענה לי דחוף. אני אוהבת אותו. הוא מקסים וחכם וגם בחור מאד יפה. אני לא מתכננת לוותר עליו, אבל רוצה לדעת אם יש כאן איזו בעיה, או שאני מפסידה מהנאתי בגלל איבר שכזה. אני חושבת שכדאי אם אציין שאיברו בגודל 20 ס``מ. מחכה לתגובה מהירה ומקצועית.

מי שלא מסתכן - לא מרוויח!

אולי לא תשובה מקצועית, אבל נכונה לגבי הרבה תחומים בחיים, כולל סקס.

אני שומרת על זכות השתיקה ......

אבל אם נשים את הצחוקים בצד - המשפט הזה שירת אותי לא רע בכלל בכמה החלטות היותר גורליות בחיי.

אין פה אנשי מקצוע.

ואני לא חושבת שאיש מקצוע יכול לדעת או למדוד את ההנאה שלך. לא נותר אלא לבדוק. ממה שאת מתארת החבר שלך זקוק לתמיכה ולא לשיפוטיות. אני מקווה שזה אכן מה שתתני לו, מלבד דברים אחרים

../images/Emo4.gif מתקשה להבין את העניין...

תבדקי, אולי דווקא הוא תותח במיטה וזה בכלל לא מפריע
למה לשפוט בכלל דברים כאלה מראש
מיותר בעיניי ... כשאוהבים ומאוהבים יש הרבה דברים שאפשר בהחלט לקפץ מעליהם כלא היו...

נהפוך הוא

אם הבנתי נכון את תאור העקמומיות ב
שלו, אז רק תחשבי איזה גירוי הוא יעניק לנקודת ה G שלך למשל בתנוחת דוגי.... את יודעת שמייצרים ויברטורים מיוחדים עם עקמומיות כזו

למעלה