שאלה דחופה!

Alinush182*

New member
שאלה דחופה!

היי, חברה שלי קנתה בסוף את החדש למרות שניסיתי לשכנע אותה לקנות את דוד ראנץ´....... איפה אפשר להשיג את בודהה? ואת הדיסק עם דה טום מארק אנד טרווי שואוו? ועכשיו לשאלה: אבל תיתיחסו ברצינות..... מתי נוסד MTV? ואם בכלל אתם יכולים לכתוב לי עובדות על MTV אני ישמח
..........
אני צריכה להכין עבודה על מוסיקה והמורה המעפנה אמרה לי לעשות גם על MTV.... וחוץ מזה עשיתי סקר בשכבה לצורכי העבודה ותראו מה יצא לי מזה: להקת בנות אהובה-דסטניז צ´יילד. להקת בנים- בלינק 182! הם ניצחו בסקר! זמר אהוב- אמינם. זמרת אהובה-גניפר לופז. סגנון מוזיקה אהוב- פופ והיפ-הופ..... אבל בבקשה תענו לי היום כי את העבודה אני צריכה לגיש עוד שבוע...... בתודה מראש!
אלינה
( ALIENS EXIST)

אמ טי וי חגג 20 שנה לפני כמה זמן לא

??? בכל מקרה... את בודהה אפשר לקנות רק דרך האינטרנט.... אני שמחה שבלינק ניצחו! אתמול האנשים החכמים בבית הספר שלי שמו בהפסקה מוזיקה של בלינק
(גו הם!) אמממ טוב שכחתי תהמשך! בהצלחה בעבודה! TaLi

Ran-182

New member
מה?????????????????????????????????

לא אהבתי את הקטע שהם ניצחו בקטגורית הלהקת בנים (להקת בנים זה צ*ינק בק-סטריט וכל אלה?)

Alinush182*

New member
מה פתאום!

בקטגוריה להקת בנים היו: U2 לימפ ביזקיט לינקין פארק רד הוט צ´ילי פפרס אן סינק(חייב לפחות משהו פופי...) והכוונה של להקות בנים היא: להקה המורכבת מבנים. ולא להקת פופ מסריחה שלא יודעת לשיר ועוד כותבים שירים בישבילה(לקטגורייה הזאת אן סינק יכנסו...).... אז אל תבינו אותי לא נכון.. וזאת עובדה שבלינק מורכבת מבנים...אז בלינק בהחלט מתאים לקטגוריה להקת בנים לפי הפירוש שלי....... וחוץ מזה ניראה לי שלבלינק היו מתחרים מעולים לא (חוץ מאן*סינק)
אלינה
(ALIENS EXIST)

Alinush182*

New member
לפי דעתי.....

U2 ולימפ ביזקיט הם מתחרים שווים ביותר... אבל זאת דעתי לפי דעתי לימפ ביזקיט ו-U2 להקות טובות לא פחות מבלינק... אבל כמובן שבלינק היא ההכי טובה....... זה פשוט עיניין של טעם...
אלינה

Ran-182

New member
13. ואת יכולה לדעת את הפרטים

של כולם לפי הכרטיס האישי שלהם. את יכולה להגיע לכרטיס האישי של המשתמש דרך לחיצה על השם שלו.

מצטערת להיות זו שמודיעה לך......

אני ממש מופתעת שכל מי שראה את השאלה שלך ואז את הסקר לא אמר כלום........ אז דבר ראשון בתור מעריצה של בלינק182 את אמורה לדעת שהם לללללללאאאאאאאא להקת בנים הם להקת גברים ואני מדברת איתך בשיא הרצינות. להקת בנים זה כל הפופ המסריח הזה...... בקסטריט אן סטינק וכל החרא הזה למינהו......... אז בקשה שתדעי לפעם הבאה.... ואני מסכימה איתם שאמינם הוא הזמר הכי טוב....:) אז בקשה לא לשכוח BLINK182 IS A MAN BAND AND NNNNNOOOOOTTTT A BOY BAND........ TNX!!!!ולןהקת בנות אהובה -אין לי כי אני קצת שונאת את החרא הזה יחד עם זמרת אהובה.... ואני לא אוהבת פופ אני אוהבת רוק (בעיקר פאנק) ואני אוהבת ראפ ואני לא סובלת פופ וכל החרא הזה אז מי ששומע את זה- תתבגרו..:) עזבו, משעמם לי מוות אז אם אני אומרת משהו שפוגע- אני מצטערת מראש.....

PrInCeSs 182

New member
דההה

לא אמרתי שבלינק 182 להקת בנים חס וגראס. אני יודעת שהם לא להקת פופ מסריחה. פשוט בדרך כלל שאומרים להקת בנים מתכוונים ל boy band שזה להקות בנים - פופ. קיצר, לא התכוונתי שבלינק 182 להקת בנים חס וגראס. shiriT

למעלה