שאלה דחופה

sam66

New member
שאלה דחופה

אני בת 17 ושנה הבאה אני אהיה בי"ב ואני מחפשת בית ספר תיכון בחו"ל שאני אלמד בו שנה הבאה כי אני ממש רוצה. הבעיה היא שאי לא מוצאת ואני מתכוונת ללמוד בלי ההורים כי אין להם כוונה לטוס. אם למישהו יש משהו להגיד תכתבו לי תודה. סיון.

את רצינית?

איך אנחנו אמורים למצוא לך בית ספר? נו באמת.. איפה את הולכת לגור בכלל?

mor zohar

New member
אני גם מחפשת!

אני גם מחפשת שנה הבאה בית ספר-תיכון רק שאני בארצות הברית..עם אני ימצא משו אני יגיד לך..@#!!

sam66

New member
מה קורה?

את לא מכירה משלחות שנוסעות ללמוד שנה בחו"ל? איפה את גרה בארה"ב? את נהנית שם?

mor zohar

New member
חחח

לא איזה אני גרה בנתניה אבל אני רוצה שנה הבאה לנסוע לשם..!! עם את מוצאת משו על זה אז תיכתבי ליי אני מחפשת איזה קבוצת ילדים או משו כזה שגם רוצים לנסוע השנה..את יודעת כדי לא להיות לבד כזה וצריך גם בית ספר טוב ומקום לישון...ופול דברים! אז עם את מוצאת משו תיכתבייי ויותר טוב עם תביאי תאי בי שלך:]

אני מאמין שיש לך יועצת בבית הספר

שיכולה לעזור יותר מאיתנו ולקשר אותך עם בתי ספר / עם גופים שדואגים לחילופים כאלו. גם ככה, גוגל הוא רעיון טוב יותר למקום להתחיל בו מאשר הפורום הזה. אבל נשמח אם תעדכני אותנו ותספרי איך הולך!

או יועץ, שחלילה לא יאשימו את מערכת

החינוך הישראלית בחוסר שוויון

sam66

New member
תגובה

אתה לא יודע כמה חיפשתי בגוגל והם מכוונים אותי רק לאוניברסיטאות.חח אתה חושב שלבית ספר שלנו שאין לו תקציב עוד תהיה יועצת? זה כבר יותר מידי

sam66

New member
תגובה

אתה לא יודע כמה חיפשתי בגוגל והם מכוונים אותי רק לאוניברסיטאות.חח אתה חושב שלבית ספר שלנו שאין לו תקציב עוד תהיה יועצת? זה כבר יותר מידי

sam66

New member
מה!!את רצינית!!??

הם מקבלים יהודים? זה בית ספר יהודי?יש אפשרות להגיע לשם בלי ההורים ויש מקומו לינה? אם יש לך אי סי קיו תביא לי יש לי עוד שאלות אליך..תודה

חחחחחחחחחחחחחחחח

מזה זה הם מקבלים יהודים? כל בית ספר מקבל יהודים..בלי שום קשר לזה שהבית ספר יהודי או לא

זה ביצפר ציבורי..

קנדה ידועה כארץ שמקבלת כל אחד ואחד. אפשר להגיע בלי הורים אלא רק בעצמך ויש משפחות שנקראות: host famlies שהם כמו המשפחה שלך לשנה.. יש לי אי סי אבל, אני מתחברת אליו רק בסוף שבוע.. המס' הוא 245779963.

מה דחוף בזה?

ואיך לעזאזל אנחנו אמורים למצוא לך בית ספר בלי לדעת אפילו איפה את מתכוונת לגור?

למעלה