שאלה דחופה שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות?
ע עוד יוסף פנדריך Member 13/5/05 #1 שאלה דחופה שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות?
T tbh12 New member 13/5/05 #2 אפשר לקבל יותר פרטים? נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... אפשר לקבל יותר פרטים? מה זה "לעניין אותי בנצרות". מה גרוע לדעת על הנצרות, כמו על האיסלם כמו על היהדות?
אפשר לקבל יותר פרטים? נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... אפשר לקבל יותר פרטים? מה זה "לעניין אותי בנצרות". מה גרוע לדעת על הנצרות, כמו על האיסלם כמו על היהדות?
ע עוד יוסף פנדריך Member 13/5/05 #3 רוצים להעביר אותי על דתי נכתב ע"י tbh12: אפשר לקבל יותר פרטים? מה זה "לעניין אותי בנצרות". מה גרוע לדעת על הנצרות, כמו על האיסלם כמו על היהדות? לחץ כדי להרחיב... רוצים להעביר אותי על דתי ואני במצוקה נוראית.
רוצים להעביר אותי על דתי נכתב ע"י tbh12: אפשר לקבל יותר פרטים? מה זה "לעניין אותי בנצרות". מה גרוע לדעת על הנצרות, כמו על האיסלם כמו על היהדות? לחץ כדי להרחיב... רוצים להעביר אותי על דתי ואני במצוקה נוראית.
מ משה אחר New member 13/5/05 #4 אני בטוח לרב אטלס יהיו רעיונות נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: רוצים להעביר אותי על דתי ואני במצוקה נוראית. לחץ כדי להרחיב... אני בטוח לרב אטלס יהיו רעיונות ואני לתומי חשבתי שניתן להעביר אדם רק על דעתו
אני בטוח לרב אטלס יהיו רעיונות נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: רוצים להעביר אותי על דתי ואני במצוקה נוראית. לחץ כדי להרחיב... אני בטוח לרב אטלס יהיו רעיונות ואני לתומי חשבתי שניתן להעביר אדם רק על דעתו
ע עוד יוסף פרידמן New member 16/5/05 #5 אני מציע לך להתנצר נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... אני מציע לך להתנצר בין כה וכה דעתך על הדת היהודית ידועה, לפחות תציל את נפשך.
אני מציע לך להתנצר נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... אני מציע לך להתנצר בין כה וכה דעתך על הדת היהודית ידועה, לפחות תציל את נפשך.
מ משה אחר New member 17/5/05 #7 הוא מחיפה - שיהפך לבהאי, מה רע? נכתב ע"י עוד יוסף פרידמן: אני מציע לך להתנצר בין כה וכה דעתך על הדת היהודית ידועה, לפחות תציל את נפשך. לחץ כדי להרחיב... הוא מחיפה - שיהפך לבהאי, מה רע? כל האטלס יחגוג. מקזבלנקה ועד פאס.
הוא מחיפה - שיהפך לבהאי, מה רע? נכתב ע"י עוד יוסף פרידמן: אני מציע לך להתנצר בין כה וכה דעתך על הדת היהודית ידועה, לפחות תציל את נפשך. לחץ כדי להרחיב... הוא מחיפה - שיהפך לבהאי, מה רע? כל האטלס יחגוג. מקזבלנקה ועד פאס.
פ פונציקית New member 17/5/05 #6 רעיון ../images/Emo122.gif לא רע../images/Emo4.gifבהתחשב במצב נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... רעיון לא רע בהתחשב במצב
רעיון ../images/Emo122.gif לא רע../images/Emo4.gifבהתחשב במצב נכתב ע"י עוד יוסף פנדריך: שאלה דחופה אנשים זרים שהכרתי באינטרנט מנסים לענין אותי בנצרות. מה ניתן לעשות? לחץ כדי להרחיב... רעיון לא רע בהתחשב במצב