שאלה דחופה !

מצב
הנושא נעול.

pink pooh dos

New member
שאלה דחופה !

שאלה דחופה !
חברתי הגישה לפני כחודש תלונה נגד הגרוש שלה על זה שהבנות נמצאות אצלו בסוף שבוע הוא נוהג להתפשט ולרדוף אחריהן עירום, בעבר היתה התעללות בבן שאיתו כבר אין קשר (בימ"ש נתן פסיקה שאין לחייב את הבן לפגוש את אביו) יש בתמונה פק"ס שטוענת שהבנות מפנטזות והודיעה לאם שהתיק נסגר בינתיים יש צו הגנה לחודש. השאלה היא כזו: האם לאם זכות לקבל מהמשטרה מידע אם התיק נסגר ולמה? האם יש לה הזכות לראות את דו"ח החקירה? עו"הד בתיק (לענייני משפחה) אמרה לה שהיא לא חושבת שזה אפשרי האם צריך לעניין זה עו"ד פלילי? תודה

תשובה

שאלה דחופה !
חברתי הגישה לפני כחודש תלונה נגד הגרוש שלה על זה שהבנות נמצאות אצלו בסוף שבוע הוא נוהג להתפשט ולרדוף אחריהן עירום, בעבר היתה התעללות בבן שאיתו כבר אין קשר (בימ"ש נתן פסיקה שאין לחייב את הבן לפגוש את אביו) יש בתמונה פק"ס שטוענת שהבנות מפנטזות והודיעה לאם שהתיק נסגר בינתיים יש צו הגנה לחודש. השאלה היא כזו: האם לאם זכות לקבל מהמשטרה מידע אם התיק נסגר ולמה? האם יש לה הזכות לראות את דו"ח החקירה? עו"הד בתיק (לענייני משפחה) אמרה לה שהיא לא חושבת שזה אפשרי האם צריך לעניין זה עו"ד פלילי? תודה
תשובה
אם התיק נסגר יש למתלוננת זכות עיון בתיק . אם התיק פתוח צריך להגיש בקשה והענין נתון לשיקול דעת המשטרה.

גן חיות

New member
הבעיה היא לקבל הגנה לבנות

שאלה דחופה !
הבעיה היא לקבל הגנה לבנות
המקרה שלי דומה אך לא זהה. וזכיתי אחרי הרבה מאמצים לקבל הגנה לבתי(ביקורים רק בפיקוח עו"ס). רשימה של צעדים שנקטתי: 1)לקחתי את הילדה לטיפול נפשי באופן פרטי(קופ"ח שלם חצי). בית משפט מתחשב בדעת מומחה מטפל 2) פניתי במכתב מפורט לפקידת סעד מחוזית (גם לסדרי דין וגם לחוק נוער) 3)הגשתי לבית המשפט(בניגוד לדעתה של הפק"ס) בקשה לשינוי הסדרי ראייה(בקשה בהמרצה, אם אני זוכרת נכון) אם חברתך מעוניינת בעצות מפורטות יותר מבעלת ניסיון, אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים , עם או בלי מספר טלפון. ועוד דבר, גם אם הבנות זוכות להגנה מהאב וגם אם לו, מומלץ מאד לקחת לטיפול נפשי אצל אדם שמתמחה בתחום הטראומה ו/או התעללות מינית. מניסיון מר, אני יודעת עד כמה זה יכול להשפיע על ילדים ועד כמה הטיפול (ניסיון חיובי) יכול לעזור . בהצלחה

גן חיות

New member
תנסו לקבל עצות גם פה:

שאלה דחופה !
תנסו לקבל עצות גם פה:
פורום הורים לילדים נפגעי טראומה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=984 וגם פורום עבריינות מין ואלימות במשפחהhttp://www.bsh.co.il/forums/AllMessages2.asp?Fnumber=53:

לב אם

New member
שלום לך

שאלה דחופה !
שלום לך
אני כמובן לא עורכת דין ולכן לא אוכל לענות לך על הצד המשפטי. כפי שכתבו מעלי, החשוב ביותר הוא למנוע את המשך הפגיעה בבנות. פדופילים רבים, מצליחים להמשיך לפגוע בילדים עוד ועוד, בגלל מצבים של חוסר אמון של המערכת כלפי המתלונן (במקרה שלך - חשש שמה זה נסיון לנקום בגרוש). היתכן שמי שקיבל את ההחלטה לסגור את התיק לא מודע לעובדה שיש מקרים קודמים? מנסיוני, אני מציעה לך להתייעץ עם גורמי סיוע כמו אל"י ובעזרתם לשתף את פקידות הסעד המחוזיות בנושא, הם גם יוכלו לקשר אותך אל חוקר הנוער שעסק בתיק, ואולי בעקבות הקשר אתך התיק יפתח. בודאי שתוכלי לפעול לכך שהקשר של הבנות אתו יהיה בפיקוח של גורם מקצועי או בן משפחה עליו ניתן לסמוך (הסבתא?). חשוב מאד לדבר עם הבנות, ולתת להם תחושה של תמיכה ללא סייג. לשתף אותן גם בקושי מול המערכות, אך בעובדה שיש מי שאפשר לסמוך עליו. מוזמנת לבקר ולשתף בפורום שלי - לצערנו, רבים מאתנו עברו דברים דומים בחיים. נוכל לחזק, לתמוך ולעתים לייעץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה