שאלה דחופה!!!

Goodboy20

New member
שאלה דחופה!!!

מישהו שמע על סוכנות רדנים בשם B DANCER עבד או עובד איתם או שמע אליהם בעבר בהווה ? יכול לספר לי בהקדם כמה שיותר מידע עליהם לא מצאתי כלום באינטרנט:( והם רוצים אותי כרקדן אצלהם, אבל צריך לעבור קורס והתשלום במזומן בלבד אז זה קצת מחשיד אותי:(

../images/Emo18.gif זה מזכיר את...

הסוכנויות לגילוי דוגמניות - פונים לנערותצעירות ומפתים אותן, מעבירים אותן "אודישינים" שכולן מצליחות בהן, ואז, כשהן כבר חמות" על העתיד הורוד שהן צופות, מודיעים להן שעליהן לעבור קודם "קורס עבודה מול מדיה" בעתשלום לא מבוטל....

Goodboy20

New member
..

תודה אני יודע שמעתי על זה אני נראה לי אוותר על המקום הזה למרות שזה החלום שלי מה שהם אומרים.

חפש מקומות רציניים...

שבהם תצטרך להשקיע. יש מוסדות מוכרים ללימודי מחול - אם תשקיע - תגיע... קיצורי דרך לא פעם מובילים אותנו בדרכים מפותלות

Goodboy20

New member
אני.

אני לא רוקד מחול אני רוקד היפ הופ פופ דאנס ולהיטים. אבל לא מצאתי כאן פורום כזה

Goodboy20

New member
בעיה

יש לי בעיית קודינציה מול כיראוגרף \ מדריך. אני את הלימודים שלי עושה בבית מול מסך הטלויזיה מול קליפים של אשר, בריטני, ג'ניפר לופז וכו... מול קליפ מוכן אין לי בעיה אבל מול סטפ ביי סטפ זה בעיה רצינית בשבילי:((

מה שמעיד על כך.....

שאם אתה רוצה להתקדם בתחום הזה עליך לרכוש "השכלה" פורמלית בתחום, במקומות שבהם באמת מלמדים מחול, לסוגיו השונים. אם אתה רציני בכוונותיך - היה רציני גם בהכשרתך.

Goodboy20

New member
יש לי עוד פרטים

יש עוד פרטים שאולי יעזרו לנו לגלות תתעלומה חח.. אני מדבר על סוכנות רקדנים הקורס הוא קורס חיצוני אבל הם מגשרים בין הקורס לסוכנות שאני מסיים את הקורס במידה ואני יעשה אותו אז משם אני חוזר לסוכנות ומתחיל לעבוד כרקדן במועדונים ברחבי הארץ 3- 4 פעמים בשבוע לא בהכרח במועדון קבוע

ושוב.... *מאוד* מזכיר לי......

חשוב טוב טוב מה אתה עושה עם הכסף שלך.... הייתי בסרט הזה יותר מפעם אחת. בדוק מי זו הסוכנות, בדוק במועדונים אם מכירים אותם וכו'.

Goodboy20

New member
אני בודק

אני בהחלט חושד בהם בגלל זה אני מנסה להוציא כמה שיותר פרטים. אני זכאי לקבל מהמדינה תקציב מסויים ללימודי הכשרה כל שהיא בגלל זה אני מחפש טוב טוב את המקום לזה יש לי כמה נושאים שונים ולא קשורים בכלל אחד לשני לגבי לימודים בגלל זה אני בודק כל מה שאני יכול עליהם . כי אני ממש רוצה להצליח בתחום הריקוד.

Goodboy20

New member
..

תודה רבה :) אם את שומעת על לוחות דורושים רקדנים בסגנון מה שני עוסק בו אשמח אם תפניאותי או אותם אליי. אני מחפש גם בכוחות עצמי אבל תמיד אשמח לעזרה. תודה מראש ובכבוד רב יובל:) הסגנונות שלי הם היפ הופ פופ דאנס ולהיטים של היום שוב תודה יובל

Goodboy20

New member
לא!

לא תודה הם לא יודעים להעריך כשרונות (השופטים) הם פוסלים על מראה. וזה מסחרי מידי!. תדה מראש:)

למעלה