שאלה דחופה....

מצב
הנושא נעול.

yaron199

New member
שאלה דחופה....

שאלה דחופה....
ההורים שלי בהליכי גירושים, בעקבות כך עברה לגור אימי עם אביה, ואני(20) כל הזמן הזה גרתי עם אבא שלי, נוצר ביני לבין אבי מתח והיתבקשתי על ידו לעזוב את הבית, כאשר הודעתי לו שברצוני לקחת את את הדברים האישיים בחדר שלי כמו המחשב, הטלויזיה וכו' הוא סירב ואמר שזה שייך לבית ושאני לא יוציא את זה, שאלתי היא: האם הוא יכול למנוע את זה מבחינה חוקית? הבית רשום על שני ההורים שלי אימי משלמת את המשכנתא על הבית. אשמח לקבל מענה מעו"ד. תודה מראש.

לצערנו יש הורים שלא מגיע להם שיהיו

שאלה דחופה....
ההורים שלי בהליכי גירושים, בעקבות כך עברה לגור אימי עם אביה, ואני(20) כל הזמן הזה גרתי עם אבא שלי, נוצר ביני לבין אבי מתח והיתבקשתי על ידו לעזוב את הבית, כאשר הודעתי לו שברצוני לקחת את את הדברים האישיים בחדר שלי כמו המחשב, הטלויזיה וכו' הוא סירב ואמר שזה שייך לבית ושאני לא יוציא את זה, שאלתי היא: האם הוא יכול למנוע את זה מבחינה חוקית? הבית רשום על שני ההורים שלי אימי משלמת את המשכנתא על הבית. אשמח לקבל מענה מעו"ד. תודה מראש.
לצערנו יש הורים שלא מגיע להם שיהיו
ילדים אני מכירה מקרוב אישה שגירשה את בנה ואת בגדיו האישיים מסרבת לתת לו בנוסף פתחה לו תיק במשטרה, אל תכנס/י איתו לעימות ברבות ימים אולי אם יש לו לב שעשוי מבשר ודם אולי יתעשת ויבין שאת לא צד במלחמה בין שני ההורים תהיה חזק/ה

תשובה

שאלה דחופה....
תשובה
אם החפצים שייכים לך, זכותך להוציאם מהבית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה