שאלה דחופה

תפר

New member
שאלה דחופה

אני רוצה להתחיל ללמוד נהיגה בדחיפות,האם האזור שבו לומדים הוא האזור שבו נבחנים?כי נוח לי ללמוד בת"א אבל אם זה האזור של האני אבחן בו אם כאן אני אלמד אז אני מעדיפה את ר"ג.אם האזור שבו לומדים זה האזור שבו אבחן,אתם יכולים לרשום לי באלו אזורים טוב להיבחן?תודה מראש על התגובות

tapuach

New member
לא משנה איפה, תלמדי לנהוג !

אבל כן, נבחנים באזור שלומדים בדרך כלל, למרות שהטסטר יכול להגיד לך לנסוע לאן שהוא רוצה

פרטנר

New member
במצפה רמון.

מאוד מומלץ להבחן שם. במקרה הגרוע תכשלי בגלל אלפקה שקפצה לכביש..

be_roo

New member
באיזור הרלוונטי:

יש משרד רישוי בבני ברק, מול קניון איילון שבו נערכים מבחני הנהיגה באיזור. רוב הטסטים נערכים בשכונות הצפוניות של תל אביב שגובלות בבני ברק ורמת גן. מורים העובדים באיזור ילמדו אותך לנהוג בקרבת איזור מגוריך, אבל יקחו אותך גם ספציפית לאיזור המחבנים כדי שתכירי נקודות תורפה שחביבות על הבוחנים.

blabla2a

New member
בתור רמת גני.....

עושים טסט ליד קניון איילון או בפתח תקווה תלוי על איזה מורה תיפלי ויש גם מספר מורים מצומצם שלוקח לחולון

Scarlight

New member
בתור רמת גני

אני אומר שאתה מכליל. יש טסטרים שלוקחים לתוך רמת-גן, לאיזור שיכון ותיקים, אבל רוב רובם לוקחים לשיכון דן, הדר יוסף ולעוד שכונות בת"א.

blabla2a

New member
לא הבנת אותי

אני דיברתי על המקום ששם עושים את הטסט כלומר שאת יוצאת משם וחוזרת לשם אז יש 3 מקומות שלוקחים ת"א - אזור קניון אילון ודן דיזן פ"ת ליד מגרש הכדורגל וחולון" ליד הכניסה בכיכר הגדולה איפה שהתאוריה מצידי שיקח הטסטר לחיפה אבל הטסט מתחיל במקומות האלה

NewUser4

New member
תשובה

קודם כל אני לא מבין למה את מתכוונת "אזור שטוב להבחן". כל עוד את יודעת לנהוג מה זה משנה איפה את נבחנת? את צריכה לדעת לנהוג בכל מקום. באזור שאת מציינת מתקיימים מבחנים במקומות הבאים: דן דיזיין סנטר, פ"ת (קרוב לאיצטדיון הכדורגל), וחולון. רוב המורים העובדים באזור ר"ג-גבעתיים-ת"א, עושים את הטסטים שלהם בת"א, מספר לא מבוטל עושה בפ"ת, מעטים בחולון.

תפר

New member
למה אני שואלת?

כי באזור אבן גבירול-כיכר המדינה-יהודה המכבי אין סיכוי לעבור חלק,גם לא לנהגים ותיקים,בלי לחתוך,בלי שיחתכו אותך,אז לא צריך לשאול שאלות "תמוהות" כי אתה יודע את זה בדיוק כמוני.....ואני בטוחה שאתה בין הראשונים שחותך...

be_roo

New member
העובדה שנהג אחר חותך אותך בטסט

לא תוביל להכלשתך, את נבחנת על מעשיך שלך, לא של אחרים. ולא חסרים נבחנים שנהגו במרכז תל אביב ועברו.

adidas88

New member
לא ממש מדוייק

אני אמנם מסכימה איתך שאתה לא צריך להחליט איפה ללמוד נהיגה לפי איפה שאתה רוצה לעשות טסט אבל כן מכשילים על נהגים שחותכים אותך...אצלנו לפחות.. וזה כבר קרה..

NewUser4

New member
מה?

קודם כל: "ואני בטוחה שאתה בין הראשונים שחותך". תודה רבה על ההערה, מהיום אפסיק להיות הראשון שחותך. חוצפה מצדי. נו באמת, מאיפה הבאת את המשפט הזה? לגבי האזור הזה. יוצא לי לנהוג שם די הרבה, כל עוד אתה עצמך נוהג כשורה וברוגע, לא נלחץ, לא מתרגז, אין שום בעיה. אז שיחתכו אותך אז מה. תן להם לחתוך, אל תלך אתם ראש בראש. את בטסט, אין לך אפילו לאן למהר, אז אין לך סיבה להגיע מהר לאנשהו או משהו כזה (לא שאני מצדיק נסיעה ברוטלית כשממהרים, עדיף לצאת יותר מוקדם).

תפר

New member
קודם כל אני אמא של הילדה שכתבה כאן

את השאלה.ואם יוצא לך לנהוג הרבה באזור אז אתה יודע שמה שכתבת הוא בדיוק ההפך מהמציאות,ואני כל היום מסתובבת עם האותו באזורים ההלו במשך מספיק שנים כדי להיגד-זה אזור שאף אחד,אבל אף אחד לא נוהג כמו שצריך במיוחד נהגי המוניות בהמוניהם...וזה לא קשור כמה מהר רוצים להגיע כי בכל אופן אין לזה סיכוי...אם אתה באמת בוחן של משרד הרישוי,בתור בוחנת של משרד הבריאות אני מאוד-מאוד-מאוד מקווה שלא תבחן את הבת שלי כי אתה צבוע ויפה נפש...לא צריך להיכנס לפורום זה כדי להטיף מוסר ,יש לך מספיק הזדמנויות לעשות זאת בעבודה ואני בטוחה שאתה לא לפקפק בלהישתמש בהן...

be_roo

New member
בתור אמא לבת שלומדת נהיגה

הייתי רוצה שהבת שלי תלמד להסתדר ולשמור על חייה בכל סיטואצית נהיגה ולדעת שהיא תקבל את הרשיון אחרי שהוכיחה שהיא מסוגלת לעשות זאת. את מעדיפה להתלונן ולהאשים את נהג המונית שיחתוך את ביתך, אולל מד אותה שהעולם לא מושלם וצריך לדעת להתמודד גם עם כאלה?

Daemonlior

New member
מה הולך פה?!

"לא צריך להיכנס לפורום זה כדי להטיף מוסר" שמת לב שזה בדיוק מה שאת עושה? למה את בכלל תוקפת אותו?! הוא העיר הערות נכונות

NewUser4

New member
טוב, אם ככה

אני הולך מחר להגיש את התפטרותי. איך לא ראיתי שאני צבוע ויפה נפש. וברצינות. אני ממש לא הטפתי מוסר במקרה זה. ההפך, לצערי הוא הנכון. אך אם כבר בהטפות מוסר עסקינן, הייתי מצפה מאשה מבוגרת, אם לנערה, לכתוב בצורה מכובדת יותר ובוגרת יותר. התגובה שלי לבתך הייתה עניינית, שניתנה מנקודת ראייה מקצועית ותו לא. ללא שום הטפות מוסר., חוץ מזה שאני לא מבין מה בדיוק הקשר לזה שאת בוחנת במשרד הבריאות לעניין זה. דעתי ניתנה מנקודת מבט מקצועית ועניינית כאמור. ודעתי זו לא תשתנה גם אם את בוחנת משרד הבריאות ואפילו אם כיהנת כראש ממשלה. לגבי צבוע ויפה נפש, אני לא מבין איך הגעת לזה, אבל מסופקני אם את יודעת מה המשמעות של המילים האלו. "יש לך מספיק הזדמנויות לעשות זאת בעבודה ואני בטוחה שאתה לא מפקפק להשתמש בהם". אמירה זו כלל לא ראויה לתגובה! את עבודתי אני מנסה לבצע על הצד הטוב ביותר, כאשר תמיד אני פתוח לחוות דעת ולהצעות לשיפורים. שיהיה לבת שלך בהצלחה בלימודי הנהיגה.

למעלה