שאלה דחופה

maymeital

New member
שאלה דחופה

שלום לכם צוללנים. אני מעוניינת לעשות קורס צלילה ואני חייבת המלצה טובה על מקום טוב שבו אפשר לעשות קורס באילת על חשבון המענק שיחרור ושישנים בבית מלון . אני מחפשת משהו ברמה טובה מאוד - בבקשה תעזרו לי מהר כי אני בלחץ של זמן עצבני תודה מראש מיטל

קותי

New member
קורס ברמה טובה, עם מלון באילת?

אני לא יודע לגבי השימוש במענק אבל ישנם לפחות שני מועדונים הפועלים מתוך מלונות, ויש שם קורסים ברמה טובה: 1. קורל סי דייברס - טלפון 6370337 איזור חיוג 08 הפועל מתוך מלון קרלטון 2. מנטה (RED SEA SPORT) - הפועל מתוך מלון אמבסדור.

ואם חשוב לך נושא של מלון טוב

אל תלכי לקרלטון - הייתי שם ולא נהניתי במיוחד. החדרים יפים (למרות שהטלוויזיה בקושי עבדה), אך מאוד פשוטים, ואוכל על הפנים. היה לנו חצי פנסיון, ולא ניצלנו אותו אפילו מרוב שזה היה מגעיל.

קותי

New member
דעה אחרת לגבי קרלטון

אמנם זה אינו מלון מפואר אבל לדעתי במחיר שהם גובים זהו בהחלט מלון בתנאים סבירים. כאשר אני יורד לאילת לסופי שבוע של צלילה אני תמיד מתאכסן שם ואין לי טענות. צריך להבין שהמלונות באילת מתחלקים לרמות. ברמה שלו - קרלטון הוא בהחלט מלון סביר לטעמי. באשר להמלצה של סקובה-דו על RSSC (מנטה) אני מצטרף להמלצה - מועדון רציני. מועדון נוסף שאני ממליץ עליו (מבחינת רמת ההדרכה), אבל אינו מקושר למלון מסוים, הוא אקווה ספורט.

מחזק את דבריך לגבי "קרלטון" ../images/Emo45.gif

המלון אכן מלון טוב (בהשקפת עולמי הדל) וסביר ביותר לסוג ודרגת המלון. האוכל טרי ונקי והטעם זו שאלה של טעם (לי מספיק טוב) המחיר הוא מהזולים באילת ביחס למלון דומה. צלילה בטוחה

אבי ע

New member
עוד בנושא ../images/Emo39.gif

מסכים שקרלטון לא מלהיב, אך בסדר לרמתו. בימים אלו אינו זול במיוחד, אבל אפשר למצוא דילים למשל דרך חיים ידידנו (מובן שהוא מעניק לי קומיסיון שמן על התיווך). אם ניתן למצוא מקום באמבסדור או באחת משתי האכסניות שלו (האכסניות דרך מועדון מנטה) זה עדיף בעיני על קרלטון גם ברמת האוכל ושרותים נלוים, גם במיקום: הליכה קצרצרה לחוף בן הרוש / סיאם/ אקווה, בעוד שקרלטון טיפונת יותר מרוחק (הפסדתי את הקומיסיון). אגב, החל מאוקטובר ניתן לצפות לצניחה דראסטית במחירי המלונות. אין לשמוח על כך כי זוהי תוצאת המשבר הכבד בתיירות, אבל כדאי לדעת שניתן יהיה אז למצוא חדרים במחירים מצחיקים (שליש ממחיר נוכחי, לעתים) במלונות הנ"ל וכן במלון ריף שהוא ממש על החוף.

scuba do

New member
I recommand RSSC

.This is a truely 5 stars facility, but certifies only for PADI .If you are looking for class, this is the place .If you are looking for education, there are others RedSeaSportClub/Manta : 1-800-23-25-25 .I have no connection with it, just happy to use its services

גרזנית

New member
מועדונים עם אכסניות

לפי הידוע לי למועדונים הבאים יש אכסניות צרי איתם קשר ועשי השוואת מחירים, מבחינה מקצועית כולם מעולים: 1. מנטה-רד סי ספורטס-תנסי לדבר עם דורון (תגידי שאנחנו שלחנו אותך)-אחלה חדרים 2. מרינה-אני חושבת שעובדים עם עברונה 3. סיאם-יש להם אכסניה מעל המועדון, קצת מגופפת לטעמי אך ישנם חברים האוהבים אותה 4. אקווה ספורט-יש להם אכסניה בעיר

מנטה בית חרושת של צוללים גרועים

מיצרים שם הסמכות בשיטת הסרט הנע.. אין סט ציוד לכל חניך אבל רמה וקלאסה של מקלחות

mares

New member
../images/Emo15.gif עשיתי את הקורס שלי במנטה

ואני לא מחשיב את עצמי לצוללן גרוע ולפי מה שזכור לי, לא היתה לי אז שום בעיה עם הציוד. כשאתה כותב את מה שכתבת ללא שום הסבר/פירוט/נימוק, זה נשמע לא טוב.. mares

menimm

New member
גם אני למדתי במנטה

ואין לי ולו שמץ של טענה. כל שאלה שלי קיבלה מענה ותמיד היו חזרות על נושאים שכבר עברנו עליהם, המדריך היה מקצוען הן בכישורי הצלילה שלו והן בכישוריו הבין אישיים. גם הציוד אגב היה פשוט וטוב, כמצופה לקורס צלילה. אני חולק עלייך, מנטה יופי של מועדון ומומלץ ביותר.

hockeye

New member
גם אני, אבל...

גם אני בוגר מנטה וזוכר הכל לטוב. אבל מארס, בתור מנהל פורום - אפילו פנסיונר - הגיע הזמן שתדע שאומרים צולל, לא צוללן! עין הנץ נוקבת. הוקאי.

nakai

New member
אני עשיתי את הקורס ב קורל סי

קורס 2 כוכבים עם הסמכה של SSI . הקורס היה מצוין ומאוד נהנתי בו , היחס מצוין ויש גם ברכה צמודה אם רוצים לקפוץ בין הצלילות , להתקרר קצת . אני מאוד ממליץ

למעלה