שאלה דחופה

שאלה דחופה

באיזה שעות משודרת התוכנית של דידי הררי? באיזה גל היא משודרת? איך קוראים לתחנה שמשדרת אותה?

הכוונה

לדידי לוקלי, או לדידי בביקיני איך שלא קוראים לזה עכשיו!?!? 103FM נראלי ב2 או ב3 בצהריים אינלי מושג..

תקשיבו לא רציתי לפתוח הודעה אז כנסו

אני נורא רוצה שמאיה תכנס לפורום ובטח כולכם רוצים אזזז!! מכיוון שיש לי את שירי מימון במסנג'ר שאלתי עם היא חברה של מאיה וזה וזה ואם היא בקשר איתה והיא אומרת כן בטח לפעמים יוצא לנו לדבר וזה וזה וכ'ו אמרתי לה שתגיד למאיוששש ליכנס לפורום ולכתוב אז היא אמרה אוקי אני לא ישכח ואז בסוף השיחה היא אמרה לי שמחתי להכיר אותך ואני לא ישכח להגיד לה! אז כולם לשמוח היא תגיד למאיוושש שלנו ליכנס לפורום מענין באיזה צבע היא מופיע בכלל! שמחתי להביא לכם מידע אוהבת את כולכםםםםםםם דיקלה

כנסו דחוף

שמישהו יקליט מחר את התוכנית של דידי הררי. 103FM בין השעות 14:00 ל-16:00, הסינגל החדש של מאיה יהיה שם מחר!

חחח מאמי...למה את כזאת פתי?..

עובדים עלייך מאמי....עלק שירי...ועוד איזה עלק " אני אגיד לה "...חחחחחחחחח מאמי אל תאמיני כל כך מהר לאנשים...

חחח מותק למה נראה לך

שזאת שירי

טוב אם כולכם שכנעתם שזאתי לא היא אנ

י עכשיו מאמינה רק עם מאיוששש תיכנס אני יאמין!!

בבקשה שמישהו יקליטט בבקשה כנסו

103FM בין 14:00 ל-16:00 הסינגל מאיה החדש בבקשה תקליטווו בבקשה אני מת לשמוע!!!!!!

תקשיבי לי "מותק" אני לא בקשר איתך ו

אני לא אחראית לאן תגיבי אבל אני לא רוצה להגיב לך ולא רוצה איתך קשר שלום ולא להתראות! ביי

למעלה