שאלה דחופה

שאלה דחופה

הייתי רוצה לדעת כמה זמן אפשר להחזיק מעמד מרגע שהקיש אותך נחש לא ארסי בינוני ללא עזרה רפואית כאשר הגוף לא נמצא בתנועה? תודה רבה

BabaGee

New member
3.144596365645689 דקות

מדהים עד כמה שהמספר הזה קרוב לפאי ! "נחש לא ארסי בינוני ללא עזרה רפואית " ישנם סוגים שונים של ארס, כל גוף מגיב אליהם אחרת , תלוי גם בקצב זרימת הדם של אותו אדם באותו רגע (גוף לא בתנועה כמו שהגדרת לא אומר הרבה כי אולי האדם הוכש בדיוק כשסיים ריצה ארוכה) מה זה לא ארסי בינוני ??? בקיצור שאלה היפוטית לחלוטין שהתשובה עליהם היא בלתי אפשרית לדעתי

כפי ש babagee אמר...

מה זה נחש ארסי בינוני? איזה ארס, ניורוטוקסי, הומורגיי...? תלוי ברמת ה"מלאי" של בלוטות הארס. ולמה אתה שואל? הוקשת?

תודה על התגובות

אני מחפשת נחש שאחרי הכשה האדם יכול להחזיק מעמד כמה שעות אני לא מכירה סוגי נחשים הייתי מאוד רוצה לדעת אם אפשר כמה שיותר פרטים אם קיים נחש כזה

שמעי...

כמעט כל נחש ארסי הורג אחרי כמה שעות (בהנחה שהאדם בריא והגיע לתיפול). אם את מחפסת לגידול- שמעתי שאסור לגדל נחשים ארסיים כחיות מחמד. אם את רוצה פרטים... תחפסי על כל נחש.

....

אני לא מתכוונת לגדל אני פשוט עושה עבודת מחקר ואני צריכה לדעת אם יש נחש שאפשר לשרוד כמה שעות ללא טיפול רפואי אפילו אם הוא לא ארסי

../images/Emo129.gifאם הנחש לא ארסי

אז הדבר הכי גרוע שיקרה לך הוא מקסימום זיהום קל (הנחש אוכל עכברים, חולדות ואף פעם לא מנקה את השיניים.)

למעלה