שאלה דחופה!!

זיקי

New member
שאלה דחופה!!

יש שמועות שהשיר של שירי הוא לא של שירי האמת היא שזה לא רק שמועות, כי ממש ברגע זה אני שומע את השיר בביצוע של בחורה בשם טליה גיחון מה הולך כאן??? זה לא ייתכן!!! מישהו יודע?

זיקי

New member
ועוד משהו

אני האחרון שימציא שמועות על שירי כי היא המלכה ואני הכי אוהב אותה בעולם.... פשוט עצוב לגלות אם זה לא שיר שלה

ניר86

New member
השיר הזה יצא לפני כמה חודשים

אני מכיר אותו שטליה גיחון שרה אותו אבל לא זכה להצלחה רבה אני בטוח שבימים הקרובים נדע מה הסיפור עם השיר הזה היא בטח אבל לא גנבה אותו או משהו אז להירגע , אולי היא קנתה אותו אין לי מושג צריך לברר את העניין ואני בטוח שהוא יהיה להיט

אורוש 14

New member
שירי לא גנבה את השיר הזה מאף אחד

ולא כלום...השיר הזה כבר אצל שירי מלפני שנתיים... והטליה הזאת לא יודעת מאיפה השיגה את כל המילים והלחן והכל אבל היא גנבה אותו והוציאה את אותו שיר לפני חצי שנה שנה... ועכשיו הכותב של השיר וטליה במשפט. ואני שמעתי את השיר של טליה הזאת וזה פשוט ג=ו=ע=ל היא לא יודעת לשיר היא מזייפת בטרוףףףףף אז תרגעו השיר עצמו מיועד לשירי!!!

זוננפלד

New member
השיר הוא של שירי....

שירי שרה את השיר הזה בהופעות כבר מלפני כמה שנים טובות וטליה הזאת גנבה אותו... מה לעשות יש אנשים רעים בעולם. (והאבלים)

Avichai Dei

New member
הבהרת הפרשה - אהבה קטנה

מתברר שהשיר החדש של שירי מימון כבר זכה לגרסה בעבר, של זמרת בשם טליה גיחון אור ברנע הידעתם? השיר החדש של שירי מימון "אהבה קטנה", כבר בוצע בעבר על-ידי זמרת טליה גיחון ואף היה ל"שיר השבוע" בביצועה בתחנת הרדיו "רדיו לב המדינה" 91FM לפני כשנה. (והנה אפילו לינק ששלחו לנו ) מחבר השיר, דור דניאל, כתב את "אהבה קטנה" כשהיה בן 17. בשירותו הצבאי הוא שירת בלהקה הצבאית יחד עם גיחון והקליט איתה את השיר. "לא ידעתי בדיוק מה אני רוצה לעשות עם השיר", אומר דניאל, "טליה הקליטה אותו, וזה היה סוג של סקיצה, זה לא היה כל-כך רציני. גם אין לי מושג איך הוא הגיע לתחנת הרדיו. טליה היא זמרת מדהימה ומאוד מוכשרת, אבל בסוף החלטתי ללכת עם שירי". על-פי מקור המקורב לגיחון, חברותיה עזרו לה במסע יחסי הציבור והסתובבו באירועים שונים וחילקו את הסינגל. בסופו של דבר השיר התגלגל לעופר ויינשטיין, העורך הראשי של תחנת "רדיו לב המדינה", שהחליט לנגן את השיר. "חבר שלי בתחנה הגיע עם הדיסק. הוא קיבל אותו ממישהו, ואמר לי להקשיב לו, ונדלקתי", מספר ויינשטיין, "לאחר שניגנו אותו בשידור קיבלנו הרבה בקשות ממאזינים שרצו לשמוע את השיר, וגם פעם אחת הוא היה ל'שיר השבוע'". מחברת "הליקון" המייצגת את שירי מימון נמסר: "קיבלנו את השיר מהיוצר ושירי מאוד אהבה והתחברה אליו. בדיעבד נודע לנו על הסקיצה שהקליטה טליה, ובגלל תמיכה מלאה מהכותב והיוצר החלטנו להוציא את השיר". טליה גיחון העדיפה שלא להתייחס לידיעה.

אם ככה אז סבבה...../images/Emo13.gif

תודה שביררת משו על זה... ירדה לי אבן מהלב... למרות שידעתי שלא תהיה גנבה או משו בסגנון...

ב"ה הכל טוב../images/Emo3.gif../images/Emo90.gif

כבר נמאס לי מהדיונים המיותרים על של מי השיר כי חנן הסביר הכל וחבל שחלקנו המשכנו למרוח את העיניין

Hen na

New member
השיר של טליה

וכתבה על השיר - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3113942,00.html

Kryptonite

New member
הביצוע של שירי../images/Emo168.gif

ובכלל ההפקה כל כך הרבה יותר טובים

M a g n u s

New member
לטעמי הגרסא של טליה גיחון טובה יותר

בלי כל הרעש והגיטרות השיר נשמע הרבה יותר יפה ואיכותי- חבל ששירי לקחה אותו לכיוון יותר רוקיסטי... (זו דעתי כמובן
).

Avichai Dei

New member
ממ כל אחד והטעם שלו

לשירי יש את העוצמות וגם את הסגנון לשיר , אני חושב שטליה מבצעת מעולה אבל שירי כמו שאומרים "שמה אותה בכיס הקטן" אין על שירי בעולם!! הקול שלה מגיע לטונים אדירים! היא ועוד כמה זמרים אחדים מגיעים לטונים כאלה היא בין הזמרות הכי טובות בארץ טליה אחלה זמרת ואחלה קול אבל לשירי יש את הקול ואת הכל!!

גולה17

New member
גם אני מסכימה../images/Emo45.gif

לשירי יש עוצמות שלטליה הזאת לא יהיו בחיים... אני ממש לא אהבתי איך שהטליה הזאת שרה ...ממש נגעיל

למעלה