שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.

hilush2

New member
שאלה דחופה

שאלה דחופה
שלום לכולן, האם מישהי מכן מכירה זוג מנתניה בשם דליה ודוד שמטפל בנושא הפוריות בעזרת תבלינים וכ'וץ

שויו

New member
שמעתי עליהם ודיברתי עם דליה בטלפון

שאלה דחופה
שלום לכולן, האם מישהי מכן מכירה זוג מנתניה בשם דליה ודוד שמטפל בנושא הפוריות בעזרת תבלינים וכ'וץ
הבנתי ממנה שהטיפולים הם טבעיים, תפריט מסוים ותמציות מיוחדות שהם מכינים (ירשו את זה מהסבתא). הבנתי שאחת לחודש באים לפגישת ביקורת שם. לא התנסתי. דרך אגב, יש להם אתר באינטרנט . בהצלחה!!!

hilush2

New member
שאלה דחופה

הבנתי ממנה שהטיפולים הם טבעיים, תפריט מסוים ותמציות מיוחדות שהם מכינים (ירשו את זה מהסבתא). הבנתי שאחת לחודש באים לפגישת ביקורת שם. לא התנסתי. דרך אגב, יש להם אתר באינטרנט . בהצלחה!!!
שאלה דחופה
תודה שמעת על מיי המזור בעזרתם הם מטפלים? האם יש לך טלפון של זוג שטופל על ידם?

רחל5

New member
שמעתי על משהו כזה ../images/Emo3.gif

שאלה דחופה
תודה שמעת על מיי המזור בעזרתם הם מטפלים? האם יש לך טלפון של זוג שטופל על ידם?
שמעתי על משהו כזה

אולי זה? וכדאי לקרוא גם את הדברים האלה, כהשלמה למה שכתבו לפני.

Big Mama 1

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

שאלה דחופה

מאוד לא מומלצים, לפחות לפי השרשורים שהיו בפורום פוריות. מציעה לך לשלוח מסר לנועם@בת, יש לה הרבה מה לומר בנושא הזוג הזה. בקיצור, שומר נפשו ירחק.

העין ה 3

New member
הם מנסים לשווק את עצמם בכל דרך

מאוד לא מומלצים, לפחות לפי השרשורים שהיו בפורום פוריות. מציעה לך לשלוח מסר לנועם@בת, יש לה הרבה מה לומר בנושא הזוג הזה. בקיצור, שומר נפשו ירחק.
לאחר שנחסמו לכתיבת הודעות גם בפורום הזה וגם בפורום פוריות, הם העלו פרסומת שלהם בגלריה. אחרי שמחקתי את הפרסומת משם הם העלות פרסומת נוספת בלוחות. אם תכנסי דרך שם יש עדיין קישור לאתר שלהם, אבל תוך מספר ימים אמחק גם את הפרסומת הזו (אני משאירה אותה בשבילך אם את רוצה את הקישור). מבחינת הטיפול עצמו - אני אישית לא שמעתי דעות לא לחיוב ולא לשלילה.

עמית@

New member
כנ"ל, גם בדוקטורס הם מציפים

לאחר שנחסמו לכתיבת הודעות גם בפורום הזה וגם בפורום פוריות, הם העלו פרסומת שלהם בגלריה. אחרי שמחקתי את הפרסומת משם הם העלות פרסומת נוספת בלוחות. אם תכנסי דרך שם יש עדיין קישור לאתר שלהם, אבל תוך מספר ימים אמחק גם את הפרסומת הזו (אני משאירה אותה בשבילך אם את רוצה את הקישור). מבחינת הטיפול עצמו - אני אישית לא שמעתי דעות לא לחיוב ולא לשלילה.
בברוטליות מסויימת, ממליצה לא לגעת.

hilush2

New member

תודה, בכל זאת, יש לך קצת יותר אינפורמציה למה לא?

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

שאלה דחופה

הזהרי. בפורומים שלנו אין לזוג המדובר שם כל כך טוב - בלשון המעטה. הם ניסו לשווק את עצמם כאן בדרכים שונות בעבר. לפרטים נוספים אני ממליצה לך לפנות לנועם@בת במסר. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה