S Sapir the superstar New member 2/7/05 #19 איך מורידים? אני יודעת מה עושים שנפתח לי העמוד הזה... אבל איפה לוחצים כדי שהוא ייפתח?
כ כריש פטישששש New member 2/7/05 #24 ../images/Emo181.gif../images/Emo54.gifפשוט שומרת את זה.. אנחנו כבר לא מאכסנים סירטונים ברפיד שר..
ס סוזנוששש New member 2/7/05 #15 חיחי אני כבר הורדתי ת'סרט ממזמן!! חח באימיולל ואני אפילוו אמרתיי לנופרר להוריד אותו ורק בזכותי היא הצליחה להוריד אותו חחחחחח טוב נו לא בזכותי אבל שיהיה בכל זאת שיהיה לכם בהצלחה!! אבל אני שונאת שזה בחלקים לי יש את זה בשלם ובאיכות מצוינת חיחי טוב יאללה מה אני מבלבלתת במוח בקיצרר שיהיה לכםם בהצלחהה
חיחי אני כבר הורדתי ת'סרט ממזמן!! חח באימיולל ואני אפילוו אמרתיי לנופרר להוריד אותו ורק בזכותי היא הצליחה להוריד אותו חחחחחח טוב נו לא בזכותי אבל שיהיה בכל זאת שיהיה לכם בהצלחה!! אבל אני שונאת שזה בחלקים לי יש את זה בשלם ובאיכות מצוינת חיחי טוב יאללה מה אני מבלבלתת במוח בקיצרר שיהיה לכםם בהצלחהה
L LeRanch New member 2/7/05 #16 את יכולה לתת לי לינק להורדה מהאימיול או לרשום איך זה מופיע שם? אני פשוט לא הצלחתי להוריד פעם ואף פעם לא ראיתי את הסרט.. בבקשה!!!!!
את יכולה לתת לי לינק להורדה מהאימיול או לרשום איך זה מופיע שם? אני פשוט לא הצלחתי להוריד פעם ואף פעם לא ראיתי את הסרט.. בבקשה!!!!!
T The £unky §tar New member 2/7/05 #23 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif^&%&#&*#
מ מעייונה 2 New member 2/7/05 #26 תודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif למה אני לא גרה באגנטינה ...או יותר נכון למה הוא לא גר בארץ? ....
תודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif למה אני לא גרה באגנטינה ...או יותר נכון למה הוא לא גר בארץ? ....
S shaninosh3 New member 3/7/05 #28 חחחחח באמת למה?! יאללה שיעבור כבר לגור בארץ כמו קוקו- שהתנחל פה.....
M maya124 New member 3/7/05 #34 נ"ש - שאלה דחופה!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לשיר te siento???? בבקשה זה נורא דחוףף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אודה מאוד!!!!!!!! תודה רבה!
נ"ש - שאלה דחופה!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לשיר te siento???? בבקשה זה נורא דחוףף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אודה מאוד!!!!!!!! תודה רבה!
S s a p i r 6 8 New member 5/7/05 #38 נצל"ש מישהו יודע אם השנה ייצא יומן,מדבקות,ועטיפות של פלוריסיינטה?