שאלה דחופה...

nirl4

New member
שאלה דחופה...

האם למישהו בפורום ידוע על מקרים בהם רשות או מועצה מקומית סייעה למד"א במימון האמבולנסים שבתחום אותה רשות?כלומר היו מקרים בעבר שרשות מקומית מימנה אמבולנסים בתחומה מכיוון שמד"א לא יכלו או התקשו לממנם?אם למישהו יש פרטים על מקרים ספציפיים אני אשמח וזה ממש דחוף... אפשר גם במייל תודה

עד כמה שידוע לי המועצות המקומיות

משתתפות במימון האמבולנס/נט"ן.. פרטים ספציפיים.. אני אחפש לחך.. אם אמצא אעלה לפורום..

amitzahavi

New member
נתונים...

אמבולנס איילון 131 הוא של מועצת מכבים-רעות לשעבר...גם איילון 170 הוא של קרית ספר... גם הבנתי אם אני לא טועה שאט"ן מודיעין היה או עדיין תחת מימון העיריית מודיעין....

האמבולנס

של היישוב כוכב יאיר, הוא במימון מדא והמועצה המקומית כוכב יאיר. אני רק מדגיש שזהו אינו אמבולנס יישובים שהכסף מההתחייבויות הולך למועצה, אלא הוא הולך למדא.

nirl4

New member
תודה רבה ואם

יש לכם עוד דוגמאות על מקרים כאלה אני אשמח כי זה ממש חשוב

אמבולנס שוהם

אני חושב שהוא ממומן ע"י המועצה המקומית (זה אינו אמבולנס יישובי אלא נה"ז)

Arnavoth

New member
למיטב ידיעתי

יש הסדר תשלום מסוים עבור כל אמבולנס בכל עיר. דוגמא: עיריית רמה"ש משלמת עבור שירותי האמבולנס בשטחה. *לאחרונה שודרג האמבולנס לאט"ן אמנם המחיר נותר זהה.

orend123

New member
גם אצלינו

אינני יודע בדיוק מה תרומתה של הרשות המקומית, אך בעיריית נשר אני יודע שמבנה הנה"ז שייך לעירייה (היה פעם חלק מהתיכון הישן). וכמו כן בטירת-הכרמל שם העירייה יותר מממנת את העסק, המבנה שלהם, כמו כן רוב מכשירי החשמל בו, וגם על האמבולנס הוטבע יפה "אזור כרמל- טירת הכרמל". וכמו כן גם עיריית חיפה עוזרת טיפה, לדוגמא תחנת נה"ז נו"ש נתרמה על ידם בתוך מגדל המים המשפוץ ושמור היסטורית.

meijin007

New member
אז ככה..

כל אמבולנס שמספרו מעבר ל90, ממומן על ידי הרשות המקומית, בשיתוף עם מד"א. למשל יצא לי לעבוד על י-ם 172. או בהיברו, אמבולנס לבן של המועצה המקומית אפרת. בנתיבות (נגב 19\נגב 24), האט"ן ממומן על ידי המועצה האוזרית שדות-נגב ועיריית נתיבות. בשדרות, עד לפני כמה זמן בכל אופן, האט"ן סובסד למחירי לבן על ידי העירייה.

קצת בכלליות

כל אמבולנס אמור להיות ממומן בשיתוף בין הרשות המקומית ממשל מד"א והאזרח... מבחינת הממשל התקציב שעובר למד"א ירד עם השנים. יש אמבולנסים שממונים יותר על ידי רשויות מקומיות הם אמבולנסי הישובים (מספרים 130-179) באשר לשאר זה משתנה, לדוגמא בלוד אין מימון נט"ן ולכן התושבים משלמים 1300 ש"ח באשר לרופא בנט"ן אט"ן זה משתנה בכל מקום יש הסדר אחר אבל לרוב הוא ממומן על ידי הרשות המקומית

למעלה