שאלה דחופה

שאלה דחופה

היי נבדקתי הבוקר ויש לי זקיק בגודל 18 ואחד בגודל 22 קיבלתי זריקת אוביטרל הבוקר ואמרו לי שהזמן הכי טוב לקיים יחסים הוא מחר בלילה - כעבור 40 שעות. החשש שלי שהזקיק בגודל 22 יתפוצץ עוד היום. קיימנו יחסים ביום א' וע"פ ההוראה של הרופאה שלי אנחנו צריכים לעשות את זה יום כן יום לא , מה לעשות ????? האם האם לקיים יחסים היום בלילה וגם מחר , או לחכות למחר? תודות. תודה

נועם@בת

New member
זריקת אוביטרל גורמת לביוץ אחרי 36

שעותב ערך. אם התחיל ביוץ טבעי לפני או אחרי הזריקה, הזריקה לא שתנה אותו. אם אין שום בעית זרע ידועה, אין מניעה לקיים יחסים כל יום. בקמרה הזה הייתי שואלת שוב את הרופאה. בהצלחה נועם

אורך החיים של הזרע והביצית

כמה זמן הביצית מתקיימת מרגע התפוצצות הזקיק? וכמה זמן הזרע חי בגוף שלי מרגע קיום יחסי המין?

נועם@בת

New member
אוביטרל, ביצית וזרע

אוביטרל לא נותנים בהתאם ליום בחודש אלא בהתאם למצב הזקיקים. אם הזקיקים שלך היו לקראת הבשלה, זה הזמן להזריק. זרע יכול לחיות בגוף האשה 72 שעות ויותר. ביצית חיה כ24 שעות (לפעמים יותר) ופוריותה יורדת ככל שעובר הזמן. נועם

זקיק ואוביטרל

אני מלאה בשאלות היום, פשוט הרופאה שלי בחו"ל. נתנו לי אובטרול ביום ה-12, וקראתי באחד הפורומים שנהוג לתת ביום ה-14-16. יכול להיות שקרתה פה פשלה? היה לי זקיק בגודל 22 ובגודל 18. ועוד כל מיני קטינים יותר.

בעינייני פוריות, כל אחת והתגובות

שלה. יש מי שתקבל אוביטרל ביום ה 11 ואחרת שתקבל ביום ה 20. אוביטרל ניתן לפי גודל הזקיקים ובד"כ גם לפי בדיקות דם. 2 זקיקים בגודל 22 ו 18 זה ייבול יפה לאוביטרל.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלת הרבה שאלות ונראה אם אני אצליח לענות לך על כולן, אבל לפני כן, הערה טכנית אחת - לשרשר יקירתי, לשרשר
. על מנת שלא יגמרו לנו מהר העמודים של הפורום וההודעות ידחקו אחורה, אנחנו משרשרות הודעות. תדירות יחסי המין תלוייה באיכות הזרע, אם הרופאה שלך אמרה לך יום כן ויום לא, היא כנראה יודעת משהו שלא סיפרת לנו, מה איכות הזרע של בעלך?
כאשר יש איזו שהיא בעית זרע, רצוי למלא את ה"קנה" בכל פעם שמקיימים יחסים. זה לא משנה את האיכות אבל בהחלט את הכמות וזה לא פחות חשוב. האמת היא שמכיוון שקיימם יחסים רק ביום א' שזה די מזמן יחסית, אני הייתי לוקחת את הסיכון ומקיימת יחסים גם היום (מקווה כבר עשית זאת). הרופא נתן לך אוביטרול על פי גודל הזקיקים, אין נהוג בעניין של זקיקים, הם לא עובדים על פי הנוהג אלא על פי החשק.
הזרע יכול לחיות בגוף עד 72 שעות הביצית פחות. מציעה לך לקרוא במאמרי הפורום בשאלות הנפוצות (גם של פורום לקראת הריון) בשורה הכחולה למעלה. בהצלחה

למעלה