שאלה דחופה

shivie

New member
שאלה דחופה

יש איזה דרך להצטרף לבעקבות איכשו?!?! כמלווה?!?!

bobby6killer

New member
שאלו אותי את אותה שאלה על מסע פלמ"ח

אין לי שמץ... אשמח לשמוע תשובה גם...

מ ו ר ע ל

New member
לאט לאט ידידי...

שמע לי אתה עוד צעיר ושנים רבות לפנייך בתנועה את בעקבות עוד תעשה תאמין לי מנסיון... אם כבר הייתה אפשרות להצטרף היא אולי למפקדות האזוריות אך השנה הן פשוט בוטלו לפי הבנתי... לכן אם המושב לא צריך אותך בתור מדריך שלו או משהו אין לך יתר על המידה משהו מיוחד לחפש שם כרגע קח ת'זמן צא למסע חוף ותעשה חיים, התנועה רק נפתחת לפנייך:)

קשתונה

New member
למה?

אולי כן יצטרכו אנשים. תמיד שווה לברר... ועומר אם ביטלו את המפקדות האזוריות אז מה יש? כלום? אין מצב זה יהיה בלאגן.... וחוצמזה אל תגיד לו שהוא בטוח עוד יהיה בבעקבות....כי זה לא. שינסה ויבדוק אם יש אפשרות לצאת כפעיל

magnum325

New member
שניכם מהעמק לא?

לעמק יזרעאל תמיד יש מפקדה אזורית... גם אם יש לכל הארץ מפקדה... אז לעמק יש גם אחת, והיא יותר איכותית וגדולה... דברו עם אסי תום או זיגו...

magnum325

New member
קשת את כבר מספיק גדולה לדעת

שיש מפקדה אזורית... ויש מפקדה אזורית של יזרעאל...!

Tha ©reep

New member
לא נכון. השנה ביטלו את כל המפקדות

האזוריות והשנה יש רק מפקדה ארצית של כולם..

ה טמבל

New member
השנה אין שום מפקדה אזורית

רק מפקדה אחת ארצית גדולה, כמו בפלמ"ח. אסי או תם בטח יהיו שם לתמיכה במדריכים(כמו שהם עושים בפלמ"ח) אבל לא תהיה מפקדה אזורית כי גם אין צורך בה.

Tha ©reep

New member
וגם בשנה שעברה

דרום שרון הוציאו ט'ניק שיעזור למפקדה שלהם...

Tha ©reep

New member
הוא היה ט'ניק שיצא למדחים

והוא יצא לבעקבות כמנהלן בדרום שרון

שקסי

New member
איך אתה מכיר את צבי שלי???

בעצם קוראים לו אביאל... אבל אנחנו קוראים לו צביאל... ומאיפה אתה יודע שהוא היה במפקדה... אני הייתי נהלנית ראשית והוא בא גם בתור מפקדן... וגם עוד שניים...

Tha ©reep

New member
את לא זוכרת שהייתי גם בבעקבות??

אני והוא הלכנו לחרבן בנחל ביום האחרון והיה ממש מצחיק

just stav

New member
שנה שעברה גם הוציאו 4 ט'ניקים

למפקדה של פלמ"ח..
יום טוב כולם Love סתו

פשושונת

New member
אצלינו צירפו חלק מהטרומפ"ים לצאת כי

לא היו מספיק מדריכים......... אז חן ((אתה יודע... חן זרחיה...)) יוצאת לבעקבות........... אבל בתור עוזרת מדריך.......

kedeman

New member
אין מפקדות אזוריות

יש מפקדה אחת בבעקבות שמכינה לכולם אוכל :) כמלווה? תשאל במועצה/מושב שלך אם אתה יכול לצאת בתור מלווה אולי יתנו לך לצאת על תקן סטייל עוזר מדריך לפי מה ששמעתי המנהלה מלאה (ובכל אופן יש עוד רבים לפניך שהם יותר מבוגרים, חלקם יוצאים לגרעין, שרוצים להצטרף ולהם יתנו עדיפות)

למעלה