שאלה דחופה

שאלה דחופה

אני חייבת לדעת באיזה פרק ובאיזה עונה: בריאן כועס על אמט (בבילון)כי הוא מתנהג חרא למייקל. בגלל שמייקל תומך בטד.דחוף!!

E2100

New member
לא זה קצת לא נכון ?

אמט היה ברוגז על טד שהוא שיקר לו ,, על שהוא מתעסק עם סמים מהצד {בזמן שהוא אמר לו שנגמלתי שוב ושוב {} מייקל מנסה לדבר עם אמט שיהיה לצד טד כל הזמן ולתמוך בו ..אבל אמט בחוכמה עשה שהוא הפעם לא מחשיב את טד ובראיין {בכלל זה לא נכון הוא אמר שטד עם הוא ימשיך כך שילך לעזעזל -במילים של בראיין וזה בדיוק מה שקרה בבבילון זה מהעונה הרביעית כבר מהפרקים הראשונים ממש

bitchyprincess

New member
עונה 3 שהם רוקדים ביחד

עונה שלישית אני חושבת שזה היה בפרק לפני אחרון או אפילו בתחילת האחרון ....שבראיין ואמט רוקדים ביחד ואז בראיין אומר לו שהוא נראה מדהים כי הוא רוקד איתו (שאמט נראה מדהים כי הוא עם בראיין) והם צחקו על זה שהם מתאימים כי הם באותו גובה....למרות שאני בהחלט יכולה לתאר אותם ביחד...יאמממיייי ואז אמט רואה את טד ובראין מתחיל להגיד לו שהוא לא שווה את זה כי הוא מסומם ושהוא כבר מת... he's not dead אמט but he will beבראיין זה הציטוט נראה לי....

E2100

New member
בדיוק PRINCESS

Buba88

New member
פרינסס בילבלת שני פרקים ביחד

יש פרק אחד לקראת הסוף של עונה 3 שבה אמט רואה את טד עם הסוחר שלו ואמט הולך לדבר איתו ואז בריאן אומר לו טד מת ואמט אומר שהוא וכולי... ויש פרק בעונה 4 בין הראשונים שאחרי שטד יוצא מהגמילה מייקל נשאר חבר שלו ואמט כועס עליו על זה .. ואז בריאן ומייקל הולכים לבבילון ומייקל הולך לדבר עם אמט והוא "מנפנף" אותו ואז בריאן אומר לאמט שהוא (אמט) נראה טוב כי הוא רוק איתו (בריאו) והוא גם מגן על מייקל

bitchyprincess

New member
אז אני התכוונתי

רק לפרק האחרון כי לא ראיתי את העונה הרביעית עדיין

למעלה