שאלה דחופה...

megababe1

New member
שאלה דחופה...

היי.. רציתי לדעת עם מי גייל היה ביחסים: עם מלאני או לינדסי? ובכלל, איפה אפשר למצוא מידע רכילותי על כוכבי הסידרה? תודה.

netaK

New member
../images/Emo26.gif

היו שמועות שגייל יצא עם מישל קלוני-מלאני, שום דבר לא אושר. מידע רכילותי קשה למצוא, אפשר לנסות בקבוצות דיון ביאהו, למשל.

E2100

New member
גייל שומר על פרטיות סודיות

מוחלטת לגביף מחוץ לסידרה אז אין עלין חומרים אפילו לא ברכילות
לא כמו יתר הקולגות שלו פיטר פייג" סקוט לואל ויתר החברים אבל גייל עסוק גם בפרוייקטים מחוץ לסידרה בחופשים הנה 1 : בשנה שעברה גייל ארולד שיחק כאורח בפרקים של זמן רחוב ]המשודרה זה העונה 2 אצלנו כל ימי שישי 21.45 והפרק ישודר מיום שישי הקרוב שם הפרק נעלם GONE אני יזכיר לכם כל יום
STREET TIME סידרת המתח עם רוב מורו {קוין הנטר} עבריין חוזר למותב

noastalgia

New member
גייל,

ותפסיקו להתבלבל בין הדמויות לשחקנים, לא יצא עם אף אחת מהן. מישל אמרה שכשהיא נפרדה מחבר שלה גייל היה ממש חמוד ועזר לה. כמובן שעיתונאי אחד עשה מזה רומן לוהט בין השניים. גייל התעצבן והעיתונאי כתב בכתבה הבאה שלו שהוא מתנצל ושהוא לא הבין נכון. למישל בינתיים כבר יש חבר (יהודי) מזה שלוש שנים וגייל יוצא עם איזה זמרת שחורה (כוסית, למי שתוהה). לרנדי יש חבר עיתונאי בשם סיימון דומנקו (הוא מוכר בארה"ב. אפילו צחקו עליו בוויל וגרייס), לפיטר פייג' יש חבר כבר איזה 6 שנים, סקוט לאואל נשוי אם אני לא טועה, האל ספרקס יוצא כל שבוע עם משהי אחרת, בובי גאנט יצא כמה חודשים עם קיאן "מקויר איי פור דה סטרייט גיא" וטאה גיל מענינת לי ת'תחת. עוד שאלות? אשמח לברר :)

E2100

New member
טיאה גיל נשואה

והיא הכי מבוגרת -אלווי הרבה שנים ככה בגילה ההההההההה היא נשואה לשחקן גם

למעלה