שאלה דחופה!!!

שאלה דחופה!!!

מצאתי גוזל נטוש כרגע היום בבוקר ואני לא יודע במה להאכיל אותו... אם אני לא יאכיל אותו הוא ימות אז בבקשה כל מי שיודע מה לעשות ולא רוצה שהוא ימות שיחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר!!!!!!

linus2k

New member
איזה גוזל

של מה ? תן תמונה שנוכל לעזור לך כמו שצריך אם אתה מזהה שזה של ציפור בר כמו דרור וכאלה תשתדל להעביר אותו לגן הזואולגי או מקום כזה שקרוב אליך אם אני לא טועה יש ליד אבו כביר משהו דומה ושם יטפלו בו כמו שצריך א ם זה לא ציפור אלה משהו אחר שלח תמונה ונזהה

רואי

New member
אם זה גוזל של ציפור דרור

אז תן לו חתיכות לחם רטוב, או בונזו רטוב בינתיים תנסה לברר איזה סוג זה וכעקרון LINUS2K צודק, עדיף שתעביר אותו למכון הזואולגי אם זה לא תוכי

זה לא דרור אבל במקום שמצאתי אותי...

(הבית של חבר שלי) מיסתובבות ציפורים כאלה שכל הגוף שחור ורק המקור כתום...

הציפורים בערך..

בגודל קוקטיל איזה סוג של ציפור זה והאם איפשר להחתים אותו..?????????????????

geva

New member
זהו שחרור- ציפור עם קול מקסים!

היא שורקת מצויין!

נכון השריקה שלה מאוד ...

יפה וחזקה לבנתים אני מאחיל את הגוזל אם לחם רטוב במזרק עד שאני יקנה את האוכל להאכלת יד ועוד שאלה אפשר לאחתים את התוכי הזה?

רואי

New member
אין מה להחתים אותה

השחרור צריך להיות בטבע ואני לא חושב שמתאים לו אוכל כמו של תוכים.. הכי טוב שתקח אותו לגן הזואולוגי ליד אבו כביר

linus2k

New member
תקשיב

אם זה באמת גוזל של קומון מיינה (המיינה שוקולד הפשוטה יותר) אז כן זאת ציפור טובה להחתמה ! ויש אנשים שהצליחו ללמד אותה לדבר והיא שורקת מדהים והרבה מחתימים אותה כל זה כמובן בתנאי שזאת מיינה באמת זאת התמונה שלה

מוכרים אותה אצלינו בחנות.

והם כאלה קופצניים!!(ובקשר לשעה זה בסדר עכשיו קמתי ואין לי כוח לנמנם)

נעה גל

New member
זו לא אותה ציפור!

כך נראה שחרור (בתמונה) הנקבה מעט יותר בגוונים חומים מאשר הזכר.

linus2k

New member
הבדל בעיניים

השחרור והמיינה מסתובבות אצלנו בארץ למיינה יש כתמים כתומים בעיניים שניהם צייצנים מקסימים והמיינה בעלת כושר דיבור

linus2k

New member
רואי חלאס נווו

מיינה אפורה (שוקולד) כן מסתובבת בארץ חופשי גם קוואקרים וגם דררות כמובן תתחיל להתעניין בנושא קצת יותר...

למעלה