שאלה דחופה

ססוני

New member
נועם, פונג האם ישנה אפשרות טכנית

לארגן סקר/ סטטיסטיקה על אודות הטפולים והתוצאות? אתרים רבים בחו"ל עורכים מעין סטטיסטיקה פנימית בקרב מטופלים ו/או משתתפי פורומים, אמנם התוצאות לא מקבלות גושפנקא רפואית אך הן בהחלט משקפות מציאות טפולית.

נרי כ

New member
הצעה חדשה, בלתי סטטיסטית בעליל

אולי נעזוב את הסטטיסטיקות? לצד המקום החשוב מאין כמותו של פורום כזה, אני חושבת שהבעיה היא שהוא נורא מגביר עבורנו ומקרב אותנו גם אל הצדדים הקשים מאוד, ובמקרה הזה, אני לא משוכנעת שמודעות היא חצי הדרך לפתרון. הריון טוב, של עובר טוב, ישרוד ויגדל ויתפתח. ובואו נחזיק אצבעות שזה יהיה המקרה הרווח כאן (אני חושבת שגם עכשיו זה המקרה הרווח, אבל מסיבות שונות זה פחות מורגש מהאובדנים האיומים). במקום זה, מציעה לעשות סטטיסטיקות של החזקות אצבעות, חיבוקים, קולולואים ובלונים (התוצאה: N=המון חום ואהבה!).

ואז מה?!...../images/Emo4.gif

סקרים ומספרים סתם עלולים להכניס לפאניקה מיותרת... (גם ככה ההתעסקות בפורום, והOVER מידע מציפים אותנו לטוב ולרע...) אני בכל זאת חושבת שההודעות הרבות על הפסקות ההריון כאן בשבוע האחרון (למרות הסטטיסטיקה שמדברת על סיכויים רבים יותר לסיבוכים והפלות בהריונות לאחר טיפולים)...הן צירוף מקרים עצוב... וגם אם זה לא ככה...ככה אני רוצה לחשוב! וזהו!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה