שאלה דחופה!!!

שאלה דחופה!!!

במחשב Ipaq 4350 יש מקלדת מובנית. האם העברית שתתוקן במחשב תהיה שימושית באמצעות המקלדת. אוד לכם על תשובה מהירה. יש לי חבר שנמצא כעת בחנות בארה"ב ואני מתלבט בין ה 4350 ל 4150. המחיר כמעט זהה. השאלה מה תתן לי המקלדת. תודה.

lirazoo

New member
עדיף ה- 4350 כי

בנוסף למקלדת יש לו את הסוללה החזקה ביותר שיש היום למחשבי כף יד וזה מאוד שימושי עם ה- BT וה- WI-FI שיש בו. עקרונית PDAC תומכת במקלדת חיצונית עם העברית שלה אני יכול להניח שזה יעבוד גם עם מקלדת מובנית(כי זה אותם מיקומים של מקשים החיווט אותו דבר)

AYELET1

New member
אני די בספק אם זה דומה כל כך

מדובר על דרייברים שונים למיטב ידיעתי (לאו דווקא בקשר למכשיר ספציפי זה) כדאי לשמוע ממי שניסה הלכה למעשה

2cookie

New member
אם הצליחו לגרום לתמיכה למקלדת

USB, נראה לי שגם את זה יצליחו לסדר איכשהו... בכל מקרה עדיין עדיף ה4350.

AYELET1

New member
יצליחו לסדר בתנאי שיהיה מי שיכתוב

את הדרייברים
הבעיה אינה טכנית גרידא...

mikeoreli

New member
איילת צודקת

נכון להיום לא ניתן לכתוב בעברית עם המקלדת של ה4350 וזו גם הסיבה בגלל HP לא משווקת את המכשיר פה בארץ ובשאר הארצות שלא דוברות אנגלית. מבחינת המכשיר עצמו, הוא יותר טוב מה4150 אבל מה שכן גם יותר גדול. היתרונות שלו על ה4150 באם לידי ביטוי בסוללה יותר חזקה ובמקלדת מובנית, שנכון להיות תומכת רק באנגלית. לקונה הפוטנציאלי – אני מציע שתתקשר לPDAC ותשאל אותם אם יש להם כוונה לעשות כן למרות שאני לא חושב כך מכיוון שהשוק לא קטן אלא אפסי וגם HP ישראל לא תומכת במכשיר. אני גם מציע לך לשאול משתמשים אחרים במכשיר אם נתקלו בבעיה עם המקלדת האנגלית והתמיכה בעברית. הערה לשאר – במיו 558 יש תמיכה בעברית דרך מקלדת USB משום שאינטליום, היבואנית של מכשירי המיו של מיטק, "דחפה" זאת אצל PDAC.

למעלה