שאלה דחופה!!!

LaDjA

New member
שאלה דחופה!!!

מישהו מכיר את המחירים בדיוטי-פרי בגרמניה? יש שם בנדיקטין? כמה עולה?

LaDjA

New member
תשמעו, זה ממש חשוב ודחוף../images/Emo53.gif

אז אני מקפיץ את ההודעה... זה מספיק בשביל שזה יקפוץ? אני לא יודע. אבל עכשיו זה כבר כנראה מספיק.

מחירי הכהילים בגרמניה ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אלה שאינם מתוצרת גרמניה - הם מחירים גבוהים מאוד - בין אם בדיוטי-פרי ובין אם לא בדיוטי-פרי. מומלץ מאד לא לקנות שם משקאות כאלה. בנדיקטין אינו מתוצרת גרמניה - לכן לא רצוי לקנותו שם עדיף לקנותו בדיוטי-פרי בלוד (מאידך - מומלץ מאד לקנות בגרמניה משקאות מתוצרת גרמניה, כמו, למשל ייגרמייסטר [ולאו דווקא בדיוטי-פרי, שם]).

מחירי הכהילים בגרמניה

אלה שאינם מתוצרת גרמניה - הם מחירים גבוהים מאוד - בין אם בדיוטי-פרי ובין אם לא בדיוטי-פרי. מומלץ מאד לא לקנות שם משקאות כאלה. בנדיקטין אינו מתוצרת גרמניה - לכן לא רצוי לקנותו שם עדיף לקנותו בדיוטי-פרי בלוד (מאידך - מומלץ מאד לקנות בגרמניה משקאות מתוצרת גרמניה, כמו, למשל ייגרמייסטר [ולאו דווקא בדיוטי-פרי, שם]).

Orrza

New member
תלוי מאיפה ממריאים.

אם זה ממינכן, שכח מדיוטי פרי. את הטיסות לישראל מוציאים לטרמינל מצ'וקמק עם חנות דיוטי פרי בגודל של חצי מכולת ושם יש מעט מאוד. אז חבל. אור.

Orrza

New member
לא לא... פעם במינכן היה מקרה מאוד

לא נעים, למי שלמד... או זוכר... ולא רוצים שזה יחזור. עדיף פחות דיוטי-פרי ויותר ישראלים חיים שחוזרים הביתה. פשוט אבטחה גבוהה יותר.

LaDjA

New member
ומחירי כהילים גרמניים?

כמה אמורים לעלות שם: ייגרמייסר? פיג'לינג? בארנייגר?

ייגרמייסטר בנפח סטנדרטי -

9-10 שקלים, תלוי באיזה סופר קונים ואם יש או אין מבצע, במועד הקניה. חוץ מזה - יש החזר מס בדרך חזרה הביתה - בנמל התעופה (זאת, בתנאי שמקיימים פרוצדורה מסויימת, לא מסובכת, בחנות בה נרכש המוצר ובנמל התעופה)(ואגב, החנויות המספקות אישור מתאים להחזר המס דורשות כי תהיה אצלןבחנות רכישה של מוצרים - לאו דווקא כהילים - בשווי כולל של 25 אירו לפחות) שני המשקאות האחרים שציינת אינם מוכרים לי.

אוּוּפְּסְסְ...ססססססססססססס../images/Emo122.gif

9-10 אֵירוֹ ולא כאמור למעלה

LaDjA

New member
OK, מישהו יודע מה המחירים של

פיג'לינג ובארנייגר, בגרמניה?

D r a m b u i e

New member
ברנייגר עולה בארץ

מעט יותר מיגרמייסטר (ד"א אין שום קשר בין השניים) לכן בגרמניה הוא בטח עולה יורו או שניים יותר, לא יותר. בקשר לפיג'לינג אני אפילו לא יודע כמה הוא עולה בארץ... בקבוק נחמד מה שכן...

LaDjA

New member
אין לאף אחד מושג?

כמה עולה בגרמניה פיג'לינג? מצטער שאני נודניק, פשוט אני חייב ביום-יומיים הקרובים לקבל תשובה...

MEIMIS

New member
בזמנו, איי איי איי מי ישמע.. ../images/Emo13.gif

מה זה פיג'לינג הזה?

למעלה