שאלה דחופה!!!

שאלה דחופה!!!

יש לי שאלה דחופה דחופה בקשר לכלבה שלי!!! אנחנו גרים בקומה 4 ואנחנו צריכים לרדת חצי קומה כדי להגיע למעלית, ואז אנחנו יורדים עם הכלבה ונותנים לה לעשות את הצרכים. המעלית תקועה! הכלבה לא מוכנה לרדת בשום אופן! עם כל הליטופים והגירויים היא לא מוכנה! ועכשיו היא גם פוחדת לרדת חצי קומה עד למעלית!!! מה עושים?????? צריכה תשובה ד-ח-ו-ף-!-!-!

אבל יש בעיה

הכלבה שלי לא כל כך קלה כמו שחושבים... היא לברדורית גזעית ואולי היא לא שמנה מידי אבל היא קבדה מאוד!!! אז מה עושים???

nobodys girl

New member
אין מה לעשות..

בת כמה הכלבה? זואי בת ארבעה חודשים, ושוקלת 17 קילו, ולפעמים אני שוכחת כמה היא קטנה ואני הולכת איתה רחוק מדי בלי לחשוב על זה שאחר כך צריך לחזור. בגלל זה כבר סחבתי אותה על הידיים קילומטר שלם כי לא היה לה כוח. עד שהיא שקלה עשר קילו סחבתי אותה כל הזמן שלוש קומות למעלה ולמטה במדרגות כי הרגליים שלה היו קצרות מדי המעלית המקולקלת זה זמני, לנו אין מעלית, תתנחמי בזה :) בהצלחה

כ כ

New member
אולי זה יעזור.....

קודם כל צאו מן הדירה וסיגרו את הדלת כך שלכלבה לא יהיה לאן לברוח קחו ביד אוכל שהיא אוהבת - פסטרמה או כל דבר אחר רדו אתם את החצי קומה וקיראו לכלבה תוך כדי נפנוף " בפרס " אנא וודאו שהאור לא יכבה במהלך הירידה. ורדו עם הכלבה בשלבים לאט לאט בכל מקרה לא ממולץ לקחת על הידיים או למשוך את הכלבה בכוח כי משהו מפחיד אותה והיא צריכה זמן כדי להתגבר על זה בדרכה

אבל ניסינו

את מה שאמרת ואפילו יותר מזה! ושם דבר לא עובד היא כל כך פוחדת... אז מה עושים??? אני כל כך דואגת...

© Tweety ©

New member
לרדת כמה מדרגות לצ'פר את הכלבה

ולחזור הביתה. לעשות את זה כמה פעמים.. אבל לנסות לרדת איתה מהר ואז למטה לרוץ איתה קצת-שתסתכל עלז ה כמשחק אם היא נתקלת בהתנגדות-לא לעשות את זה. אפשר לעמוד גם ליד המדרגות ולדבר איתה קצת לפני שיורדים. ואל תלחצי כל כך,את משדרת לכלבה המון לחץ והיא מבינה שמשהו לא בסדר ובגלל זה כ"כ חוששת.

xurix

New member
../images/Emo45.gif

כדאי אפילו שכל המשפחה תרד (אם יש) ואז הכלבה תבוא בעקבותיכם, במיוחד אם יהיה לכם חטיף (אבל משהו ממש אטרקטיבי כמו נקניק)...

למעלה